43 12345
上一頁下一頁
發新話題

本來淨係想洗腳,點知入錯邪骨場,最後推多左個港式

收藏  |  訂閱
42  7.8k

本來淨係想洗腳,點知入錯邪骨場,最後推多左個港式

之前食左次羅湖村快餐啦,跟住入左間骨場諗住洗完腳就番香港算,講下個爪妹先,呢條爪妹高高瘦瘦長頭髮,個樣無化裝都幾清純,呢D女如果做女朋友真係一流啊:smile_40:

好,洗完腳又問下如果按摩幾錢,諗住按正骨中/泰式,個部長又話無喎,得港式,不過按港式就送埋頭先洗腳錢,咁呀是能但啦,原來呢間係一間邪骨場,仲有半套/全套,跟住條女入來,嘩,勁大波law,谷到大半個球出左來,不過條女幾老,估計超過30歲,因為隻手幾巢同埋塊臉皮膚都唔好,得個波大law,不過我推算條女一除衫個大波會係超the個類

按的途中不斷勸我轉全套,大佬,全套要$400,我唔好過羅湖村食番之前個條女?人地後生過你10年仲要係$120,阿叔我望住個鐘,全程打左7分鐘左右,中間打得太大力碌鳩勁痛,阿叔要望住佢對大波先出到野

打完之後未夠鐘我已經話要早走,廢事再哂時間,打飛機打到咁的技術,係平呀,$150有找,有能用咩,我唔好比多一舊去老地方/盧山??

有冇摸下佢下面鞋吾鞋呀:smile_o11:

回覆 1# 的帖子

打左7分鐘左右 ?!! 咁快 ?!! :smile_03:

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-9-13 23:33 發表 查看引用來源
唔摸都知吉手啦

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-9-13 11:37 PM 發表 查看引用來源

唔摸都知吉手啦
你又知..

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-13 11:35 PM 發表 查看引用來源
打左7分鐘左右 ?!! 咁快 ?!! :smile_03:
係law,都算快,之前又玩過快仔,機師又唔係好正

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-9-13 11:33 PM 發表 查看引用來源
渣波都格手啦......

引用:
原帖由 矮仔李文昌 於 2009-9-13 11:39 PM 發表 查看引用來源

係law,都算快,之前又玩過快仔,機師又唔係好正
谷左好耐牙 ?!! :smile_46:

引用:
原帖由 矮仔李文昌 於 2009-9-13 11:40 PM 發表 查看引用來源

渣波都格手啦......
大力啲 !!! 偷襲佢 !!! :smile_46:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-13 11:40 PM 發表 查看引用來源

谷左好耐牙 ?!! :smile_46:
都唔係呀,3日無出過野而已

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆