有感而發既問題....(不是沉)

收藏  |  訂閱
39  3.1k

有感而發既問題....(不是沉)

曾幾何時愛上了一個出來做既女子...雖然頭尾唔夠1個月就完了 係因為佢未放開自己個前男友 亦好安慰佢冇呃我d咩 其實做呢行既女仔係咪冇諗過結婚生仔??當佢做5年...重可以接受其他人??同埋佢地會諗住呃個男人一世(當佢識到個追求者)???我想睇下各c兄既睇法 冇其他原因!!:smile_13:

係大陸

做咩可以仲搵得多過香港人

引用:
原帖由 w38 於 2009-9-10 06:46 PM 發表
係大陸

做咩可以仲搵得多過香港人
我明丫 論找錢可能係咁 我指佢地比不同男人搞過 重會唔會結婚生仔??我指既係做左呢行4年以上的...唔通真係跳左入去走唔返出來??佢地會唔會呃住自己男友(當佢識到) 呃住佢一世唔會講佢地知曾經4年所做既野?

你好彩啦c hing:smile_38: :smile_45:

回覆 1# 的帖子

呃到人嘅咩 ?!! 啲雞個乳暈大過豉油碟 !!! 個閪成個爛牛肺咁 !!! :smile_03:

引用:
原帖由 disney1224 於 2009-9-10 07:23 PM 發表 查看引用來源

我明丫 論找錢可能係咁 我指佢地比不同男人搞過 重會唔會結婚生仔??
我指既係做左呢行4年以上的...唔通真係跳左入去走唔返出來??
佢地會唔會呃住自己男友(當佢識到) 呃住佢一世唔會講佢地知曾經4年所做既野?
唔知

有可能唔比佢知 , 扮唔難既

結過婚出番黎既做都大把 (大6好早婚)

莫講做完先嫁

唔係其他同行踢爆 你未必知 (我見過例子)

我又見過d g 樣既 , 因為番鄉下 (呃家人打工)

染番黑, 拉番直 d頭髮 個look 真係呃得下人

塊西又5會寫個"公"字 知西你賣過

有d 淨起g 既 仲keep 得下

人有多重性格既:

你日頭番寫字樓著西裝工彬彬有禮

過左關都上去除褲玩賓州

回覆 5# 的帖子

美麗的幻想全滅了~~~~~~:smile_o08:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-10 07:39 PM 發表
呃到人嘅咩 ?!! 啲雞個乳暈大過豉油碟 !!! 個閪成個爛牛肺咁 !!! :smile_03:
向西嗰 d 先係咁唧:smile_o03:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-10 07:39 PM 發表
麥做呢行d女仔個乳暈好大??唔係肥既女仔先會係咁????

happy兄個比喻好正wor:smile_04::smile_04:
引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-9-10 07:39 PM 發表 查看引用來源

前往最後回覆