上一頁下一頁
發新話題

全部打完喇! 快d入黎睇喇~~<破處分享>第一次終於比左男友.好驚險呀!

收藏  |  訂閱
93  74.9k

全部打完喇! 快d入黎睇喇~~<破處分享>第一次終於比左男友.好驚險呀!

我之前都出過一篇..係講第一次口交...果陣仲未有心理準備比第一次男友...
各位慢慢欣賞我以下既破處report 喇...哈哈哈~~

前幾日我做果間鋪頭last day,咁我男友係同我做埋同一間..
我地成班就去左打邊爐.. 咁打邊爐又點少得飲下酒呢~~~:smile_30:
我飲到有少少wing... 我男友就出左去食支煙..我緊係跟埋佢出去喇...
出去之後一等佢食完支煙我就即刻攬實佢黎鍚...又吹佢耳仔..鍚佢條頸...
佢話: 衰妹,想搞野呀?    我就緊係話唔係喇... keep on going ...係咁咬佢耳仔..
搞到佢頂唔順...:smile_40:  細佬好似硬硬地....   之後打完邊爐d同事散哂...
又忍唔住係條街道鍚起上黎....今次佢已經開始手多多...想摸想摸咁...
佢又問: 係咪想搞野呀你?  今次我話:係..........     今次比佢搞到興哂..
之後就飛的去左我屋企.....
最驚既係我屋企人係道,而且佢地唔知我拍拖......
我一番到屋企門口..就即刻衝左入屋...肯定我屋企人訓哂教,就叫佢衝入我間房....:smile_35:
一入到房.......馬上打車輪....d口水多到浸得死人.....之後好快速地我地2個已經除哂所有衫...
佢係咁摸我妹妹......濕到.............    佢就開始用手指插....佢愈插愈入.....雖然我夠濕.但始終都有d痛..
話哂都可以話係未比人x過....入面仲好窄......
好舒服....但又唔可以嗌出聲.....一出聲就死...(因為我屋企好傳聲)
比佢搞到好好好舒服.....我好好好細聲咁:嗯...嗯.....嗯嗯....   
  之後我緊係服侍下佢細佬喇.....:smile_47:  我捉住佢等佢訓底先...
我2隻手捉實佢大脾.. 特燈唔幫佢含住....我係咁lam 佢大脾入面....鍚佢個肚攬仔....
搞完一輪佢扯到行一行..... 超硬    之後我慢慢含落去.... 輕輕力咁咬下佢細佬個頭....
又係咁lam 龜頭 ....  吸到實一實..係咁cho 佢......  我聽到佢好似舒服到想嗌咁...
我即刻用張被come 實佢個咀仔....哈哈~~~~
之後我 com 番上佢個咀咀道同佢咀....之後佢又將我個人擰轉...........

part 2,#13/part 3,#51/ending,#78

第1個黎支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o13:

咁要叫一聲 - 女人 !!!!!

期待part2................:smile_o06:

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-9-2 09:34 PM 發表 查看引用來源
咁要叫一聲 - 女人 !!!!!
哈~~   

講到好似係你破佢處咁喎:smile_30:

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-9-2 09:34 PM 發表 查看引用來源
第1個黎支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o13:
多謝支持~~   我等陣就打埋part 2架喇~~~

引用:
原帖由 啤一啤 於 2009-9-2 09:38 PM 發表 查看引用來源
講到好似係你破佢處咁喎:smile_30:
果陣飲到醉醉地...乜都夠膽死做....哈哈~~

實扑:smile_30:

引用:
原帖由 miss.17 於 2009-9-2 09:39 PM 發表 查看引用來源

果陣飲到醉醉地...乜都夠膽死做....哈哈~~
等你寫埋落去先:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆