上一頁下一頁
發新話題

偏偏揀中佢之(羅泥賤)

收藏  |  訂閱
117  17.7k

偏偏揀中佢之(羅泥賤)

地點:CP逃完
日期:上星期五
當天我有個朋友生日,星期一已經約定我,冇得推,咪上去賀下佢,
當天一條友一支箭就冲上去,去到火車站買到20:05分的飛,去到CP8點7
肚有D餓,見到有間大檸樂就去E下個肚先,費時冇野嘔,
食完就係樓下搭黃的士,佢地都通常睇錶的,點豬有架黃的埋泥問我去邊,
話收我二十蚊,我話佢唔係睇錶咩,佢話夜晚唔睇架,跟住冇埋佢坐過第二架,
開左車冇耐我見佢唔起錶,我咪問佢做咩野,佢話個錶壞左問我坐開
幾錢就俾幾錢啦:smile_13:
咁都得,我想話坐開唔跳錶:smile_30:入到場坐都未坐就成班女走過來,係咁話E個好嗰個好
我都係同D主人家飲番幾杯先,唔夠半個鐘就飲左十幾杯,坐定左有兩條女係樹,
一個都幾好樣,一個就大波少女,咁就一齊玩,都係玩下E樣嗰樣啦!
到左決擇帶邊條女嘅時候,靚女就好多電話,大波少女就好似聽話,咁就帶左個大波走,
點知上到房就出事,又唔一齊沖涼:smile_27:又唔吹:smile_27:揸波又話痛:smile_27:好細力架
唉:smile_42:早上一劑:smile_34:晚上一劑:smile_34:求其執兩劑:smile_30:好過冇得執:smile_27:
訓到11點打道回府!!

幾平架:smile_30:有單架:smile_30:
坐得幾舒服

我條女:smile_22:

仲有八達通優惠係福田口岸地鐵站裡面的,要坐地鐵先有得o都:smile_30:平3蚊搭港鐵

洗費:去CP火車45蚊
  2女:$1000:smile_22:一坐一过夜
      酒店:160
  酒$:有人請:smile_40:

多謝支持:smile_38:

回覆 1# 的帖子

條囡影到成隻鬼咁 !!! :smile_29:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-8-28 05:30 PM 發表 查看引用來源
條囡影到成隻鬼咁 !!! :smile_29:
唔水打格仔:smile_34:

條女好恐怖呀。驚驚。

條囡都幾恐怖吓喎...望唔係師兄條囡啦..

人仔1000唱k坐2條女,執2劑,抵 :smile_o12:

引用:
原帖由 roychan1122 於 2009-8-28 05:34 PM 發表 查看引用來源
條女好恐怖呀。驚驚。
咁都睇到

樓主寄望下次找個好d啦

師兄呢個逃完走唔甩舔晒野報告都幾抵死喎!
如遇到揀錯野既情況,果隻野都唔會留到第二朝。

題外話:果間大兜樂有得免費冇線上網,用唉風既師兄有機會可以試試。

引用:
原帖由 bonexbone 於 2009-8-28 05:42 PM 發表 查看引用來源
師兄呢個逃完走唔甩舔晒野報告都幾抵死喎!
如遇到揀錯野既情況,果隻野都唔會留到第二朝。
咁唔通執一劑就叫佢走咩:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆