上一頁下一頁
發新話題

[Update] 教下我點升格為sp...

收藏  |  訂閱
157  8.2k

[Update] 教下我點升格為sp...

以前條link....

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10307531

我終於約左佢出黎食飯, 各位, 我果晚應該做d咩好??
扮正常吹水??
講咸濕野引 佢?
哈哈~~~
教下我啦~~

引用:
原帖由 chinalover 於 2009-8-26 21:59 發表 查看引用來源
以前條link....

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10307531

我終於約左佢出黎食飯, 各位, 我果晚應該做d咩好??
扮正常吹水??
講咸濕野引 佢?
哈哈~~~
教下我啦~~
:smile_o01: 個樣岩既就主動d囉...仲諗咩呀

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-26 10:33 PM 發表 查看引用來源

呀:smile_o01:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-26 22:34 發表 查看引用來源

係咪要好似你咁主動呀:smile_o01:
:smile_o12: 無錯...狠,快,準..

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-26 10:34 PM 發表 查看引用來源

係咪要好似你咁主動呀:smile_o01:
you like guy 呀bonnie

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-26 22:33 發表 查看引用來源

:smile_o01: 姐姐仔,,你地都幾好野喎...去到果一步都唔做埋落去...係我就忍唔到喇

同佢食完野...
講話悶...
叫佢陪下你...咁咪得囉.....

未試過唔知有咩心得教妳,純粹路過支持下祝妳成功啦,哈~

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-26 10:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12: 無錯...狠,快,準..
d:smile_38:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-8-26 22:38 發表 查看引用來源
同佢食完野...
講話悶...
叫佢陪下你...咁咪得囉.....
:smile_o01: 女仔點都易過男仔啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆