上一頁下一頁
發新話題

8月8日凌晨 全程見證水圍威尼斯 NC 驗尿

收藏  |  訂閱
57  5.8k

8月8日凌晨 全程見證水圍威尼斯 NC 驗尿

我個朋友頭先請我去水圍威尼斯 NC 果度飲酒兼坐女,

點知坐到 Mid-night 12點左右就有大批 KO 走入黎,

全場驗尿,男既客人全部過關,大陸妹就好似中左兩個,

驗完晒之後,客人全部走得,其餘所有女員工要返差館,

要佢地去打指模喎,結果就車鬼晒去漁農村派出所嘞!

本原仲諗住驗完尿繼續玩既添,點知所有女都車走晒,

玩條撚咩,最後飛的去左開針茶餐廳食野,跟住返港... :smile_39:

Don't go Mainland la, C HING!!!! thanks for sharing!!!!

咁 咪 好 冇 癮 :smile_o03:

引用:
原帖由 mask1990 於 2009-8-8 06:38 AM 發表 查看引用來源
咁 咪 好 冇 癮 :smile_o03:
係非常之冇癮兼掃興呀!

最撚衰就係 d 太空人啦!

D ko 冇要你地比小費囡囡咩 ? :smile_38:

引用:
原帖由 impotence 於 2009-8-8 07:22 AM 發表 查看引用來源
D ko 冇要你地比小費囡囡咩 ? :smile_38:
冇喎,當時 ko 話行動完畢之後

可以繼續玩架嘛,點知驗完晒之

後就要所有女性員工都要返差

館打指模,d 女員工差唔多上晒

車,就要客人走,想比都比唔到!!

引用:
原帖由 brad_pitt_2020 於 2009-8-8 05:10 AM 發表 查看引用來源
我個朋友頭先請我去水圍威尼斯 NC 果度飲酒兼坐女,

點知坐到 Mid-night 12點左右就有大批 KO 走入黎,

全場驗尿,男既客人全部過關,大陸妹就好似中左兩個,

驗完晒之後,客人全部走得,其餘所有女員工要返差館,
...
咁駛唔駛數呀

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2009-8-8 07:54 AM 發表 查看引用來源
咁駛唔駛找數呀
KO 先叫坐房既去廁所排隊驗尿,

跟住冇耐個經理就叫我地坐大

廳既客人全部埋單先,然後就跟

大隊去排隊痾尿,所以走唔到單!:smile_39:

多謝ching報告!睇定D再去:smile_43:

引用:
原帖由 brad_pitt_2020 於 2009-8-8 07:57 AM 發表 查看引用來源

KO 先叫坐房既去廁所排隊驗尿,

跟住冇耐個經理就叫我地坐大

廳既客人全部埋單先,然後就跟

大隊去排隊痾尿,所以走唔到單!
:smile_39:  
咁囡囡 小費呢? 好似係咪比堅尼坐檯呢
成過 大檢過程 攪左幾耐?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆