黃江太子酒店

收藏  |  訂閱
20  2.0k

黃江太子酒店

請問有無師兄去過黃江太子酒店K場玩? 最平細K房及住房是什麼價錢?抵玩嗎?硬件質數好嗎(指音響等設備?)算高檔場嗎?另駐場囡囡質數及行價多少?如果由羅湖過關要坐什麼交通工具最快及方便?謝謝指點!

K房同CP其他差不多,是高檔場,住房約400~500一晚,應該行2-5-8,羅湖過關坐CP大巴直達門口

引用:
原帖由 tsemartin 於 2009-8-4 08:19 PM 發表 查看引用來源
K房同CP其他差不多,是高檔場,住房約400~500一晚,應該行2-5-8,羅湖過關坐CP大巴直達門口
咁有無駐場囡囡?
幾錢一q?

引用:
原帖由 unlucky 於 2009-8-4 08:50 PM 發表 查看引用來源
咁有無駐場囡囡?
幾錢一q?
果位師兄都答左2,5,8啦,樓主連甘簡單夜遊術語都唔識,勸你無謂去玩好D

thx for share......

现在那里安全吗????

引用:
原帖由 tsemartin 於 2009-8-4 08:19 PM 發表 查看引用來源
其實咩係258?

回覆 2# 的帖子

謝謝師兄提供資料,希望日後有這場更詳盡資料

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2009-8-4 11:13 PM 發表 查看引用來源
果位師兄都答左2,5,8啦,樓主連甘簡單夜遊術語都唔識,勸你無謂去玩好D
你都幾無品喎
人地唔識梗要問架啦。依度唔係發問區咩?
連問都唔俾,真係影衰晒依區既人。:smile_39:

引用:
原帖由 puffycute14 於 2009-8-5 03:10 PM 發表 查看引用來源

你都幾無品喎
人地唔識梗要問架啦。依度唔係發問區咩?
連問都唔俾,真係影衰晒依區既人。:smile_39:
你邊位呀?學人教訓人:smile_o04: 。上面位師兄已經答咗2,5,8,如果甘都唔識,仲追問有無駐場,要幾錢?甘我就真係勸佢唔好去玩,又或且參團好過;豪無經驗上到去,人地見你初哥送上門,哈哈....。唔係唔俾問,不過都要有少少水準先似樣,有師兄已經答咗而竟然唔識睇,俾人笑下當警惕囉。

前往最後回覆