三次都係同條女係公厠中大戰!!!

收藏  |  訂閱
32  12.2k

三次都係同條女係公厠中大戰!!!

識左條女幾日,就約左佢出黎,我地約左係個公園等,我搵左個冇咩人行既位置,之後我地就係公園煲下煙吹下水,原來佢21歲,吹左陣就開始講下sex,隻手當然抽緊水啦,開頭都係諗住抽下水,點知條女越黎越興奮,佢問我想唔想扑佢,我當然話想啦,之後佢就話去果面個公厠.....我心諗不如係公園打野戰重好啦,公厠好似唔係咁清潔,不過佢都話去公厠,所以我都冇出聲跟住佢行,之後我地入左果殘厠入面,入要神奇地清潔,咁我就放心喇,一入到去佢就抱住我打車輪,一路打一路用對奶磨我,我開始忍唔住推開佢渣佢對波,佢唔算大波,但剛剛好吸手...."正",一路渣一路用口吸佢lin頭,依果時候佢以經扯晒lin旗,我隻手開始係向佢果西進發,一落到去發現佢以經濕晒,咁我就唔客氣係咁向佢個西進軍,一開波就兩隻手指入晒不停咁插,佢不停咁叫重好大聲....我立刻用手蓋住佢個口唔比佢叫,因為當時都唔係好夜,不時都聽到有人行過,之後我拎開隻手換成用個嘴黎唔比佢叫,就係依果時候佢高潮左第一次,成身冇力咁坐左係地到,我當然唔放過依過機會啦,立刻示意要佢幫我吹,佢都好聽話拎住我細老放入口到,吹左幾下發覺佢原來唔係好識吹嫁,之後我就問佢係唔係好小吹,佢話冇幫人吹過喎,平時都係睇4仔睇過,我又問佢點解幫我吹,佢話因為好hing喎,雖然唔係好舒服,但佢好努力咁吹,一時吹到袋底.吹吹下又黎幾下深喉,十分鐘到我就捉住佢個頭係咁插,插左十幾下就口爆左佢,爆完佢重唔放口係咁吸,真係好淫,之後我就叫佢好似搜身咁對住牆我就拉開佢雙腿坐佢地到瀨佢果西,瀨左幾下佢就開始彎晒腰咁發出佢淫蕩既叫聲,我立刻張手指放入佢口到減低佢既叫聲,我一路瀨佢佢就一路吸我d手指,之後我一路瀨佢粒的,一路用手進軍佢G點,好快佢就第二次高潮,隻手感覺到佢果西入面好多水出緊黎......佢果西依家好緊,我細老都扯晒旗,唔比佢休息我就要佢扒低,一下就插到落低,佢諗唔到我咁快就插到咁深,所以好大聲咁叫左出黎,由於依家係用緊狗仔式,條女d頭髮都幾長,我可以一隻手扯住佢d頭髮,等佢個身彎上黎,第二隻手就蓋住佢果嘴唔比佢叫,我下下都插到低,佢比我蓋住果日條但就不停發出....."唔"......"唔"......."唔",聽到到覺得正,係咁插左5分鐘到,佢隻手係咁示意我停,咁我大力插都幾下就停低,佢話佢又高潮左兩次依家好攰,咁我就坐係果馬筒上面黎個女上男下,我捉住佢條腰係咁幫助佢上下咁動,睇住佢對波仔上下咁動真係好hing,插左一陣換番果狗仔式企係到要佢對住鏡睇住自己果淫樣之後係佢第5次高潮後我準備拎番細老出射落佢口到,但點知太hing,頭幾下係佢個西到射左先拿拿聲拎番出黎(因為冇諗住有得食,所以冇帶袋出黎),我問佢怕唔怕,佢話佢安全期,所以先比我唔洗帶袋,早知就全部射晒落個西入面啦....之後我地各自清潔完先出番去公園,我問佢點解好似好hing咁既,佢話同男朋友分左手幾個月,之後又要考試呀媽唔比佢出街要佢係屋企溫書,所以幾個月都冇做過,今日又第一次係公厠同人屌西,所以好hing,其實我都係第一次係公厠屌西,好在個殘厠都幾清潔,之後吹多陣水佢就話好攰想番屋企,咁就完左我地第一次喇,之後重有兩次都係係公厠,但唔再係係公園喇

no1回咗至睇:smile_o12:

thanks for support..
我都係第一次出POST咋

part2 part2:smile_o12: 快啲射...........吖唔係射係出至啱:smile_o01:

引用:
原帖由 gri 於 2009-8-3 09:40 PM 發表 查看引用來源
thanks for support..
我都係第一次出POST咋
個女主角你點識架?

回覆 5# 的帖子

haha....網吧

引用:
原帖由 gri 於 2009-8-3 09:52 PM 發表 查看引用來源
haha....網吧
咁q佢重有無friend吖?
ching試吓用(引用)唔洗睇得咁辛苦:smile_o01:

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-3 22:02 發表 查看引用來源
咁q佢重有無friend吖?
ching試吓用(引用)唔洗睇得咁辛苦:smile_o01:
ok....thanks !!!

無呀....條女都無contact lu...

引用:
原帖由 gri 於 2009-8-3 10:09 PM 發表 查看引用來源

ok....thanks !!!

無呀....條女都無contact lu...
咁浪費:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-8-3 22:21 發表 查看引用來源
咁浪費:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
係啦...佢唔聽我 mobile ma...我都唔想

前往最後回覆