徵高貴淑女一名

收藏  |  訂閱
10  252

徵高貴淑女一名

誠徵高貴淑女一名, 年齡介乎廿十至三十,大專或以上, 無不良嗜好, 考順父母 ... 本人年介三十, 單身, 無不良嗜好, 不煙不酒, 正當職業, 心地善良 ...

引用:
原帖由 normandie 於 2009-7-22 12:06 PM 發表
誠徵高貴淑女一名, 年齡介乎廿十至三十,大專或以上, 無不良嗜好, 考順父母 ... 本人年介三十, 單身, 無不良嗜好, 不煙不酒, 正當職業, 心地善良 ...
孝順父母...冇不良嗜好...大專或以上

但係洗腳唔抹腳.....當bf係人肉atm 老馮要人管接管送, 去街男人俾晒錢..仲要又食又拎
咁仲算唔算高貴淑女呀

引用:
原帖由 normandie 於 2009-7-22 12:06 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04: 點為之高貴呀???:smile_o01:

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-7-22 12:09 PM 發表 查看引用來源

孝順父母...冇不良嗜好...大專或以上

但係洗腳唔抹腳.....當bf係人肉atm 老馮要人管接管送, 去街男人俾晒錢..仲要又食又拎
咁仲算唔算高貴淑女呀
講得好 :smile_o12:

引用:
原帖由 visualwai 於 2009-7-22 07:00 PM 發表 查看引用來源

講得好 :smile_o12:
樓主唔知係咪想要果種

... 洗腳唔抹腳 / 當bf係人肉atm / 老馮要人管接管送 呢 d 例外

我要寫高貴先可以吸引人應徵嘛 :smile_29:

引用:
原帖由 normandie 於 2009-7-22 07:32 PM 發表 查看引用來源
... 洗腳唔抹腳 / 當bf係人肉atm / 老馮要人管接管送 呢 d 例外

我要寫高貴先可以吸引人應徵嘛 :smile_29:
睇黎冇乜用

妳地咪高貴囉

引用:
原帖由 梁山伯. 於 2009-7-22 09:50 PM 發表 查看引用來源
妳地咪高貴囉
我冇瓣中啵

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-7-22 09:52 PM 發表 查看引用來源

我冇瓣中啵
起碼都係靚女

前往最後回覆