cp打風~無隱來回之行

收藏  |  訂閱
33  2.5k

cp打風~無隱來回之行

20/7~
拜一晚又有fd想上去飲野~諗住去返cp好d(以為係好d:smile_44: 5點幾打上去都未知有事:smile_13: )
7:20上車~8點前都去到花都了~開頭佢地都照睇女~但係8:20左右~女女要清場~
相熟黑衣人話今晚ko做野~但係無女照飲可以~(無女走上來把鬼咩:smile_40: )
過多陣再同我講話要清場~仔都唔可留低...:smile_27: (單就梗係唔駛埋~都唔係飲左好多~叫一打都未飲完 )
即場知道有+2,5月花~因為即時打去問~
話全部都要停3日(聽住先:smile_44: )
咁無法都要走返去深圳飲~(因為有個fd一年都唔知出唔出來飲一次:smile_39: )8:45車又飛返去:smile_27:
去到唔知沙咀定沙尾(唔識分:smile_30: )去到都9點幾了~即叫睇女~點解仲好過上面嫁..都咁夜都仲有好野~
不過自己就真係唔想搵了~因為都幾炆:smile_22: 最後2個fd帶走~走左去沙咀酒店
自己就同另一fd回黃崗呢邊搵場訓覺...又係訓一陣就要回hk(一回來就出post~算係咁啦掛:smile_30: )
不過都唔知係個fd黑定係我黑~係要拜一開始做野...無野講...:smile_27:

收到啦站時唔會上去住:smile_35:

引用:
原帖由 發夢王 於 2009-7-21 10:59 AM 發表
20/7~
拜一晚又有fd想上去飲野~諗住去返cp好d(以為係好d:smile_44: 5點幾打上去都未知有事:smile_13: )
7:20上車~8點前都去到花都了~開頭佢地都照睇女~但係8:20左右~女女要清場~
相熟黑衣人話今晚ko做野~但 ...
阿灰都幾黑,我收到你短信啦,我當時系曼仔就唔駛走,不過即時唔接新客!:smile_o01:

多謝C兄報料...

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-7-21 11:05 AM 發表 查看引用來源
阿灰都幾黑,我收到你短信啦,我當時系曼仔就唔駛走,不過即時唔接新客!:smile_o01:
真係黑到無輪:smile_39: 早知打俾你走後門上來玩啦:smile_30:

我昨晚也在k場緊急走。

回覆 1# 的帖子

真係堅喎:smile_o01:

引用:
原帖由 發夢王 於 2009-7-21 10:59 AM 發表 查看引用來源
20/7~
相熟黑衣人話今晚ko做野~但 ...
停三日遮..禮拜四上去玩過

3日好易過...

引用:
原帖由 射燈 於 2009-7-21 11:32 AM 發表 查看引用來源

停三日遮..禮拜四上去玩過
都唔知係唔係堅3日~去玩都係自己小心d好:smile_38:
不過都好嫁~可以休息下:smile_44:

前往最後回覆