上一頁下一頁
發新話題

R'S團11-7車兄生日之旅

收藏  |  訂閱
110  3.4k

R'S團11-7車兄生日之旅

今次第2次跟R團去玩,點都要寫返份包膠,唔係點對得住R兄呀:smile_34:
小弟第一次寫可能長左寫得唔好細力D小我好啦:smile_13:

11-7當日完本約左非典兄3點係火車站等,點知自己有事最後攪到遲左個半鐘先到:smile_13: 要非典兄等左我咁耐真係講聲唔好意思:') ,同非典會合左之後就拿拿林沖上去因為以經遲左好多,一陣去到花街開始左就唔好啦 點知上左火車架車又慢左攪到又遲左3個字先到:smile_39: 之前出發前無啦啦又落大雨:smile_39: 去到仲要唔記得拎張車飛,攪到要同非典沖閘:smile_27: 幾經辛苦終於到左CP啦,拿拿聲沖上專車飛到去目的地有錢佬,其間BB以經打左好幾次電話比我地叫我地快手家啦因為花街真係就開(當時我望下時間5:45,得返15分鐘)好彩都趕到,去到攞完房諗住上去放低D野就去會合其他CHING,其間係花街門口以經見到阿神講緊電話(唔知同邊個阿嫂傾緊呢 )
入到房以經見到R同其他CHING打聲招呼就出花街搵下今晚既主角啦,係花街行左好耐都係搵唔到:smile_39: 仲見到上次個條女,傾兩句又行過其間見到有個好似幾好但我又唔岩就介紹比其中一個CHING,佢一睇就得我就反而對佢MAMI有D興趣:smile_40: 就咁埋下今晚其中一個伏線:smile_44: 同佢傾左幾句見無野岩就搵返上次個件睇下佢今次會點:smile_45: 入到房好多CHING以經搵好晒同玩緊了我就搵位坐低開始玩,到咁上下又係出去醫肚啦,又係要CALL3轉車先夠坐,仲要R無位坐真係呢:smile_39: 去到食飯拿拿聲叫R發版啦,R叫D野真係幾好食,其間頭目同車兄飲返杯我地大家又一齊同佢飲杯先點知BB佢竟然要條女頂自己仲要飲可樂,成班CHING即時起訌(BB你記住找返你D酒呀 )食完就返去K房玩啦,都係飲酒個D,中段突然比個助理捉住玩左陣其實我對佢都幾有興趣,邊個就唔講啦個日有去既CHING都知係邊個 當時我同佢講笑話早知妳來我就唔搵女女啦,佢就當我講笑咁話收1:30半最快都要1:45先黎到搵我我就話咁到時電聯啦(都知佢未必會來)之後又飲過,無耐出左門口同FOOOTOOO兄傾左陣計,點知返入房前有人一手捉住我心諗邊個呢拎轉頭完來係之前係花街個MAMI,吹陣水問我有無搵到女我話有,佢同我講又話搵佢既(其實之前我同佢多口講過話妳好過妳D女我要妳好嗎佢當時笑左笑無答我):smile_13: 我點知妳會真係搵我先得家:smile_45: ,之後我話妳以家得閒陪我不如上去我房到啦(當時自己個件又係K房梗係帶佢上房啦睇下仲有無下文嗎:smile_47: )

:smile_13: 講埋落去先......點知個MAMI諗都唔諗一手捉左行人仲話驚你呀:smile_45: 聽到我呆呆地:smile_o04: 好彩個時非典兄係到咪同佢講聲轉頭好快返黎:smile_13: 上到房門口以經車緊,入到搜埋身:smile_47: 個mami身材唔錯家,咩cup就無認真量過:smile_47: 就係呢個時候諗住向佢下面探索下之際突然佢推開左我:smile_14: (當時佢條庫以經除緊:smile_47: )跟住同我講你想做咩呢,心諗去到咁梗係開戰啦唔通係到講古事咩:smile_45: 不過把口梗係唔係咁講啦,咪同佢講妳唔想唔緊要我唔知妳唔鐘意:smile_13: 點知佢講左句比佢吹脹既野,你地估下係咩:smile_34: 佢話做咩除我d衫你自己又唔除呀:smile_o04: 聽完真係企左係到唔識答:smile_o14: 不過細佬好快有反應比大腦,我就話好呀咁我又除呀,佢聽完以經自己除緊:smile_o06: 係呢個時候都唔洗我講我地做咩啦:smile_o05: 事後就諗住快d返去k房玩啦,原來我上房個時非典兄都上左去仲睇下我有無事,點知我同mami講得大聲得滯佢以為我地嘈緊:smile_o08: 非兄令你擔心唔好意:smile_o09: 落返黎個時就問佢拎埋電話同佢講話我有朋友生日我第日打比妳啦錫左啖就拿拿聲沖返房,其實個段時間我本身個件以經搵緊我仲打比我添不過我無聽到(係到提下大家下次記得轉左無聲先好唔係就煩:smile_44: )返入房條女見到我第1時間問我去左邊 我好冷靜咁同佢講話係我門口同人傾野,之後又玩過之後發生左件唔開心既小插曲,咩事唔講啦:smile_55: ,R都無講,(呢段時間有小插曲我見到貨車兄捉頭目飲酒,點知佢隻手拎住隻杯係咁賭晒D酒落地仲唔知向邊個方向講野添:smile_o04: 唔通佢又斷左:smile_o10: 我就笑到收唔聲唔知有無人睇到個下呢 )跟手有人話夠鐘啦,望下時間真就夠晒鐘切燒豬啦,跟住R梗係叫人拎野同放生日歌啦,攪完一輪又係開香檳啦:smile_o04: 呢個時間個個走都走唔切,我見到R想沖出房之際比人一野就關埋,佢完本開到一半既,點知比人一野關埋,係邊個自己知啦:smile_o10: 咁R咪走左去其他地方囉,我就坐返係先前個位,車兄就開始係咁搵人嘖啦:smile_o14: ,好快有人車兄後面拎左支香檳仲嘖到車兄成身都係添,我就笑到唔停 係邊個咁利害我就唔講啦:smile_o10: ,你地估下啦 (當時佢地係正我面前的) 玩完就食燒豬啦,上次無食到咁次一定要食返先 隻豬真係幾好味不過就咸左小小,飲返啖走無岩岩好,玩多陣就走去食燒野了,去到食野個突然收到個助理電話,話佢走得啦問我係邊,我話食緊野,口痕同佢講又話陪我既:smile_41:佢話你無同條女一齊咩?佢係到我就唔黎啦!下:smile_o14: 呢個時候咁講野 真係點算好我又同條女到左佢又咁講,真係人生交叉點:smile_o08: 我話轉頭打比你我叫條女走先叫佢黎左先講,點知佢5分鐘唔夠以經到左食野附近:smile_o14: 有無咁快手呀:smile_o14: 係呢個時間我就同非典兄講話點好:smile_o03: ,佢就話問問R意見,R就問我想要邊個多D,我諗都唔諗答梗係要助理啦,咁樣我幫你攪啦,佢就同非典兄幫我攪叫我入去廁所回避下先,無耐就叫我出黎話攪掂(今次真係要謝R同非典兄啦:smile_o09: R,我差你3支下次一定找數:smile_o12: )跟手打比個助理諗住叫佢上黎食D野先,點知佢話唔好啦,我問佢咩事佢話完來佢識我地D人,我話唔緊要啦捉佢上左去,坐低左食野啦,R唔知係邊到拎左支黑牌出黎:smile_o04:  你唔通係大衛高柏飛:smile_o04: 跟手叫人拎杯黎,下,食燒烤飲黑牌都係第1次:smile_13: 過多陣非典話返去我就話一齊啦,落到去佢買野比條女食我話又未想訓住不如玩地主呀,佢又話好咁我地買埋牌就返去啦,去到玩左陣我都返房訓啦,返到房梗係同助理傾下計先啦,跟手走去沖涼先係沖涼房又同佢玩下,不過個熱水爐真係唔係好掂好似玩緊冰火咁:smile_45: 都係拿拿聲上床先好過,上到去又係同佢傾下計錫下咁,跟住唔洗講啦:smile_47: 第日酒醒8點幾醒左醒諗住攪下佢點知眼訓得滯訓過:smile_13: 自己都係老啦:smile_42: 訓多陣終於起身啦個人,咪攪下佢囉點知攪攪下佢醒埋:smile_14: 完左之後就同佢傾下計中途有人約佢食野,之後收到BB信息話一陣係大堂等,跟住就同佢話走啦不如,佢話好我就係到諗放低家用定點,跟手我同佢講妳自己拎啦,佢死都唔制話你自己想比幾多就幾多,下咁姐係點:smile_13: 咁我咪放低家用入佢個袋到,跟住就落去搵返D兄弟先,行緊途中佢話約左朋友係大堂等我又去個到咁一齊行啦,去到見到D CHING之後就去左飲茶了,飲茶其間大家講返琴晚D野,仲講下下次幾時再黎過,之我就同幾個CHING一齊回港啦 完成左今次開心之旅 其代下次旅程:smile_47:

今次終於打左個報告啦,長就長左D,各位CHING唔好見怪:smile_13:

R我差你3支下次我會找數家啦:smile_o12:

留位!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

等緊下半集
thanks

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-7-15 12:22 AM 發表 查看引用來源
留位!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
俾返個位你 !!!
多謝 "R'S團11-7車兄生日之旅" 報告 !!! :smile_04:

CHRIS兄~~
等緊下半集~~:smile_40:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-7-15 12:30 AM 發表 查看引用來源

俾返個位你 !!!
多謝 "R'S團11-7車兄生日之旅" 報告 !!! :smile_04:
抵鍚~~:smile_o09:

『介紹比其中一個CHING』
直接D講係我啦....哈哈
多謝你同我搵返件啦....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-15 12:33 AM 發表 查看引用來源
『介紹比其中一個CHING』
直接D講係我啦....哈哈
多謝你同我搵返件啦....
原來個位C兄就係你~~:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆