10/7 咀咀冒死探險報告

收藏  |  訂閱
23  2.0k

10/7 咀咀冒死探險報告

小弟星期五要到深圳見客,夜晚約o左個起深圳做o野o既香港老死食飯。本來打大風我o地都諗住收心養性,暫時被下風頭。不過兩條友都蒲o左咁耐,邊可以話收皮就收皮丫。我o地又本身都唔會high o野,最多咪唔叫女玩,搵返相熟o既dj下玩同飲下酒就算,就最後都係決定冒險去咀咀睇下咩環境。
去到咀咀主場,walkin 入去,已經feel到無以前咁熱鬧,女都唔算多。最後睇o左幾轉女都知無咩得揀, 叫媽咪唔使再帶女入o黎,兩個人搵o左兩個dj 玩。個部長又入o黎同我o地玩o左好耐,問佢呢排咩環境。
佢話主力打擊太空人,如果唔high o野就無事,不過連帶玩女都唔可以咁張揚,唔可以帶上房,只可以打包出去,仲建議我要去d 大酒店安全d。
部長仲話呢幾晚都有ko查房,一陣都會有ko入o黎,叫我唔使驚。果然玩到11點幾就有個類似ko 既物體推門入o黎,個ko望下我o地無出過聲就走o左。部長話ko 入o黎都係捉太空人,仲話見我o地一表人才一睇就知我o地唔似會high o野:smile_30: ,果d瘦瘦o地成條柴果d mk仔反而會係佢o地問話對象。而家k場方面已經都收歛,唔俾播d 好high o既disco 歌,驚俾人聽到以為有人high o野。部長同媽咪如果知道相熟客人有high o野o既習慣都唔會招呼,因為捉到一個太空人就成間場查封。仲有兩點就要清場落閘放狼狗。
最後玩到1點就買單走人,無最低消費。整體覺得,如果行得正企得正去飲o下酒玩o下都無咩事,要搵女就真係自己take risk啦。真係多得d太空人唔少:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 無聊仁 於 2009-7-12 03:55 PM 發表 查看引用來源
部長同媽咪如果知道相熟客人有high o野o既習慣都唔會招呼
人客黎到唔通趕人走?:smile_45::smile_45::smile_45:

回覆 2# 的帖子

我諗係特別留意啦, 一見有人high o野就會趕走

回覆 1# 的帖子

兩點就要清場落閘放狼狗 ... 玩到咁晏牙 ?!! :smile_03:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-7-12 16:07 發表
兩點就要清場落閘放狼狗 ... 玩到咁晏牙 ?!! :smile_03:
早啲你去5去吖:smile_o01:

多謝ching報告

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-7-12 04:25 PM 發表 查看引用來源
早啲你去5去吖:smile_o01:
早唔早,
又有冰樹會去吖?
:smile_30::smile_30::smile_30:

甘能危,好彩唔係太空人

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-12 16:33 發表
早唔早,
又有冰樹會去吖?:smile_30::smile_30::smile_30:
貢你攞5攞分吖冰樹冰樹:smile_o02:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-7-12 04:39 PM 發表 查看引用來源
貢你攞5攞分吖冰樹冰樹:smile_o02:
分數高,
但去到冰樹都俾人X
有乜用?
:smile_30::smile_30::smile_30:

前往最後回覆