雙咭雙待機 (更新)

收藏  |  訂閱
14  808

雙咭雙待機 (更新)

可不可以同時2個網絡同時接收
例如中移同新細界
會唔會呢部得
http://www.samsung.com/cn/consum ... &model_cd=DSCH-W709
唔該晒

十分簡單

通常 touch screen 左右

or 兩邊"按制"

分別 係 兩張 sim

引用:
原帖由 w38 於 2009-7-11 01:54 AM 發表 查看引用來源
十分簡單

通常 touch screen 左右

or 兩邊"按制"

分別 係 兩張 sim
考慮緊
samsung 800萬像素
雙咭雙待
........
加下心大心細

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-7-11 01:41 發表 查看引用來源
每次轉用邊張咭打電話的時候
簡唔簡單
形幕會顯示邊張咭來電嗎?
唔該晒
小弟用果部會 . 咭1 同咭2 都會有來電顯示 . 同有人打黎佢會顯示係邊張咭有人打黎 . sms 都一樣 .

請問樓上之師兄你講緊邊部機咁好用幾多錢?

引用:
原帖由 owl_2005 於 2009-7-11 09:00 AM 發表 查看引用來源

小弟用果部會 . 咭1 同咭2 都會有來電顯示 . 同有人打黎佢會顯示係邊張咭有人打黎 . sms 都一樣 .
Good:smile_40:
我就係想make sure:smile_13:
唔該晒

引用:
原帖由 bkv2046 於 2009-7-11 09:02 AM 發表 查看引用來源
請問樓上之師兄你講緊邊部機咁好用幾多錢?
$7000幾人仔
樓上更新了
有more details

It's a CDMA mobile phone!  Can't use for 中移同新細界!

引用:
原帖由 DeadBoy 於 2009-7-15 04:36 PM 發表 查看引用來源
It's a CDMA mobile phone!  Can't use for 中移同新細界!
5频(CDMA800/1900MHz,GSM900/1800/1900MHz)
除了日本什麼地方都得

三星部雙咭雙待機王是D988,不是上面那部W709。http://www.samsung.com/cn/consumer/detail/detail.do?group=mobilephones&type=mobilephones&subtype=localmobile01&model_cd=CKGD988AOTSG

不過上QQ好煩,經常轉唔到去手寫板/鍵盤,發不到訊息。

前往最後回覆