請教各位師兄!!

收藏  |  訂閱
14  938

請教各位師兄!!

事情係咁,,我5月度係骨場識左個女女,,
果時大家都好岩FEEL就好快一齊左,,果時只係玩玩下心態,,
佢住深圳我大約一星期上去一次度,,
果時我都好驚會好吃錢成日要買野果D,,
點知相處落佢對我真係好好,,
咁岩果時失業佢又成日問我夠唔夠錢洗,,
成日同我講將來咁,,
到左依家我覺得好內疚,,因為我唔係真心愛佢,,亦冇可能長遠同佢一齊,,
佢對我愈好我愈內疚,,因為佢真係一個好女仔,,
我唔想佢再浪費時間係我身上,,
有咩方法可以令佢死心,,我唔介意做衰人,,
我真係想佢好,,我唔係一個負責任既男人,,

好迷網,,求有經驗師兄賜教!!

你出呢d.....post有好多c兄会问你
过比他:smile_o01:

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2009-7-9 06:06 AM 發表 查看引用來源
你出呢d.....post有好多c兄会问你
过比他:smile_o01:
女女唔係貨,,點可以咁架:smile_o03:

邊位師兄有經驗可以比D意見我,,

溝就話難姐..飛都難...??
轉電話..唔理佢...搞掂...
或者放佢d料出來,等師兄們接手...:smile_47:

引用:
原帖由 people123456 於 2009-7-9 08:01 AM 發表 查看引用來源
溝就話難姐..飛都難...??
轉電話..唔理佢...搞掂...
或者放佢d料出來,等師兄們接手...:smile_47:
我明白師兄你意思,,
我係唔想不了了之,,把事情交代清清楚楚,,
但用什麼方法??技巧等等,,
才是我真正想師兄教路!!
我亦唔想佢太傷心,,

咁你講清楚,同佢無將來既
交代好晒,比少少錢佢生活
越早交代越傷得佢少...
不過國內女人都係果句
唔好100%信晒....
ching係真男人,尊重你
好過好多人玩完人地仲要唱人好唔好小咁

你唔介意做衰人.咪自動消失囉.

引用:
原帖由 6623951 於 2009-7-9 11:00 AM 發表 查看引用來源
咁你講清楚,同佢無將來既
交代好晒,比少少錢佢生活
越早交代越傷得佢少...
不過國內女人都係果句
唔好100%信晒....
ching係真男人,尊重你
好過好多人玩完人地仲要唱人好唔好小咁
好多謝師兄你明白我處境,,

引用:
原帖由 kkzoo 於 2009-7-9 11:30 AM 發表 查看引用來源
你唔介意做衰人.咪自動消失囉.
將心比己,,我覺得呢個方法唔係幾好,,

引用:
原帖由 HELPMEPLzs 於 2009-7-9 05:06 AM 發表 查看引用來源
事情係咁,,我5月度係骨場識左個女女,,
果時大家都好岩FEEL就好快一齊左,,果時只係玩玩下心態,,
佢住深圳我大約一星期上去一次度,,
果時我都好驚會好吃錢成日要買野果D,,
點知相處落佢對我真係好好,,
咁岩果時失 ...
咁撚easy都唔識

你揾到工未呀

同條女講而家揾到份新工,工作好撚忙

然後每日打電話俾佢話好撚掛住佢

但為撚左我地將來所以要晚晚開OT

佢放假果陣重要叫佢去網吧

然後夜晚叫佢開QQ,俾視頻佢睇証明你真係係公司

(如果你失業咪上你朋友公司,自己諗掂佢)

跟住慢慢越黎越小揾佢

佢打電話揾你就話你好撚忙

拖一二個月就得,條女係骨場做一定大把仔溝

好快會有人溝,到時候你咪走得:smile_15:

前往最後回覆