香港上台咭飛線至神州行香港卡問題

收藏  |  訂閱
16  832

香港上台咭飛線至神州行香港卡問題

各位Ching:
請問將香港上台咭飛線至神州行香港卡
的香港號碼,若朋友打我上台咭的號碼,那我人在內
地可否接收到?
又收費怎計?
謝謝幫忙.

引用:
原帖由 uk52wfcg 於 2009-6-27 09:07 PM 發表 查看引用來源
各位Ching:
地可否接收到?
又收費怎計?
謝謝幫忙.
收就一定收到,至於收費係點就唔清楚

引用:
原帖由 goodlife 於 2009-6-27 09:14 PM 發表 查看引用來源

收就一定收到,至於收費係點就唔清楚
佢係咪講緊果d一卡兩號呀,如果係,唔駛錢呀:smile_14:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-6-27 09:16 PM 發表 查看引用來源

佢係咪講緊果d一卡兩號呀,如果係,唔駛錢呀:smile_14:
連接電話既基本通話費都唔駛??:smile_41:

引用:
原帖由 uk52wfcg 於 2009-6-27 09:07 PM 發表 查看引用來源
各位Ching:
地可否接收到?
又收費怎計?
謝謝幫忙.
你係边樹都收到:smile_19: 收費間間5同 你去上水火車站問吓啦:smile_38:

引用:
原帖由 goodlife 於 2009-6-27 09:29 PM 發表 查看引用來源

連接電話既基本通話費都唔駛??:smile_41:
冇記錯接聽唔收錢架

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-6-27 09:54 PM 發表 查看引用來源

冇記錯接聽唔收錢架
但係我之前睇一卡兩號既廣告係話:
香港接聽香港電話、大陸接聽大陸電話係唔駛錢
所以我諗佢飛線既話應該會收番基本通話費:smile_13:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-6-27 09:54 PM 發表 查看引用來源

冇記錯接聽唔收錢架
5係架会長 廣東省一帶先5收錢 其它省好似要收漫遊架 不過最好打13800問吓:smile_38:

引用:
原帖由 goodlife 於 2009-6-27 09:59 PM 發表 查看引用來源

但係我之前睇一卡兩號既廣告係話:
香港接聽香港電話、大陸接聽大陸電話係唔駛錢
所以我諗佢飛線既話應該會收番基本通話費:smile_13:
我都係聽返黎咋

引用:
原帖由 不机 於 2009-6-27 10:00 PM 發表 查看引用來源
5係架会長 廣東省一帶先5收錢 其它省好似要收漫遊架 不過最好打13800問吓:smile_38:
所以我都係用聯通上台,唔想麻煩:smile_27:

前往最後回覆