上一頁下一頁
發新話題

中山~飯局.簡短~報告 (附加工相,不喜勿入)[閱讀權限 39.9]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.5k

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-6-21 09:54 PM 發表 查看引用來源

西西你好, 幾日都冇去浦呀
星期五個晚去食飯:smile_35:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-6-21 09:51 PM 發表 查看引用來源

冇喎我又唔靚仔:smile_39:
洗乜靚仔 口技搭夠:smile_38:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-6-21 09:54 PM 發表 查看引用來源

我講瞓的地方呀
係米100住家过夜:smile_38:

早於91年..少弟和一位同事去太平玩..自備女友..係响珠海帶去..到入住太平酒店..當時可能太揚..我地手拖手進入酒店..俾的25仔報串..一小時後突然有三名公安衝入洒店..好彩我同事與洒店櫃面相熱..佢地立即致電通知..我地立即四人响一間房內睇電視..此時公安衝入及入厠所找袋袋..及後登記身份證..但冇證句收隊..以後所以我特別小心...:smile_39:

引用:
原帖由 不机 於 2009-6-21 09:57 PM 發表 查看引用來源
洗乜靚仔 口技搭夠:smile_38:
禾從來唔賴喎

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-6-21 09:53 PM 發表 查看引用來源

車手晚上好...睇得電視多
我真係有陰影架:smile_13:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-6-21 09:54 PM 發表 查看引用來源

西西你好, 幾日都冇去浦呀
食完父親節餐呀

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-6-21 10:00 PM 發表 查看引用來源
早於91年..少弟和一位同事去太平玩..自備女友..係响珠海帶去..到入住太平酒店..當時可能太揚..我地手拖手進入酒店..俾的25仔報串..一小時後突然有三名公安衝入洒店..好彩我同事與洒店櫃面相熱..佢地立即致電通 ...
十九幾年前既事 e家5会架 冇有怕.......不过只限cp:smile_38:

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-6-21 10:00 PM 發表 查看引用來源
早於91年..少弟和一位同事去太平玩..自備女友..係响珠海帶去..到入住太平酒店..當時可能太揚..我地手拖手進入酒店..俾的25仔報串..一小時後突然有三名公安衝入洒店..好彩我同事與洒店櫃面相熱..佢地立即致電通 ...
這是不幸....深表同情:smile_35:
下次都係小心D,好D

引用:
原帖由 Formula2 於 2009-6-21 10:01 PM 發表 查看引用來源
我真係有陰影架:smile_13:
忘記過去....:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆