上一頁下一頁
發新話題

幾年未精過啦....今次徵女性朋友客串下..........

收藏  |  訂閱
1.1k  21.8k

引用:
原帖由 fish999 於 2009-7-23 03:18 PM 發表 查看引用來源

咁點解唔結婚呢

話我八你又答我
人地等緊你麻...
重話感應倒我gei.心...........:') :smile_39:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-23 03:19 PM 發表 查看引用來源

哈.....
應該點講好呢.....
你呢建議都唔錯....我會好好考慮..........
男人個個都會作反呢,你話幾賤吖

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-7-23 03:17 PM 發表 查看引用來源

好明顯啦
難得見到你~~擇日不如撞日

潤你啦
好慘.....做好男人要比人潤...做壞男人會比人丙.......:smile_39:

引用:
原帖由 fish999 於 2009-7-23 03:20 PM 發表 查看引用來源

男人個個都會作反呢,你話幾賤吖
心野姐...唔係d乜野死罪姐.....洗唔洗咁樣播...........:smile_13:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-23 03:20 PM 發表 查看引用來源

人地等緊你麻...
重話感應倒我gei.心...........:') :smile_39:
me?????

你未收到我的歌詞咩???

聽 你不斷呼叫我 劃破 寧靜我的心下墮
在難過 講不出愛沒結果 口和唇 緊緊閉鎖
哭 也一話都不說 害怕 連累你一生日月

寧願沒擁抱共你可到老(共你能夠終老)
任由你來去自如在我心底仍愛慕
如若踫到他比我好 只望停在遠處祝君安好
雖不可親口細訴

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-23 03:22 PM 發表 查看引用來源

心野姐...唔係d乜野死罪姐.....洗唔洗咁樣播...........:smile_13:
家下玩弄人家的感情好好玩咩???

有無諗過比你玩弄的女人都有阿媽生ga??

引用:
原帖由 fish999 於 2009-7-23 03:23 PM 發表 查看引用來源

me?????

寧願沒擁抱共你可到老(共你能夠終老)  ...
哦...咪即係拒絕我lo...........:smile_24:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-23 03:22 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 fish999 於 2009-7-23 03:23 PM 發表 查看引用來源

me?????

寧願沒擁抱共你可到老(共你能夠終老)  ...
咁我都好平常心下姐....雖然成日講...幻想...
其實本身我好清醒架.........

引用:
原帖由 fish999 於 2009-7-23 03:25 PM 發表 查看引用來源

我都無玩弄過........
咁樣係呢處吹幾句都算就無計啦.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆