上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 14)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-6-6 03:43 AM 發表
爽唔爽 先:smile_30:
勁爽,你睇我咁配合你就知啦!:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-6 03:46 AM 發表 查看引用來源

車爆我個頭:smile_14: :smile_14:

:smile_03: :smile_03: :smile_03:
好on 9...你幾大r:smile_46:
夠喇:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-6-6 03:46 AM 發表 查看引用來源
身為男人為左討好新女而傷害人...你自己諗啦
唔知甘多唔好甘多野講.....
我同你識左幾耐.....你同佢識左幾耐.....你覺得我會無lala吊人咩

面對面我都照吊佢因為想睇下佢點車爆我個頭.....

係成徵有冰個唔知人不犯我....我不犯人....你若犯我....我必殺人:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-6-6 03:46 AM 發表 查看引用來源
身為男人為左討好新女而傷害人...你自己諗啦
哦~~~原來係咁~~~~明啦!:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-6 03:46 AM 發表 查看引用來源

車爆我個頭:smile_14: :smile_14:

:smile_03: :smile_03: :smile_03:
好on 9...你幾大r:smile_46:
唔好講尼d得唔得呀...........7仔

總之都係果句....我d野關你地9事咩......甘銀多口甘銀8卦有$分咩

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-6-6 03:50 AM 發表 查看引用來源

哦~~~原來係咁~~~~明啦!:smile_o10::smile_o10:
甘你下次就聰明d....唔好甘多口la.....唔係下下都要吊你先明r

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-6-6 03:48 AM 發表 查看引用來源

唔知甘多唔好甘多野講.....
我同你識左幾耐.....你同佢識左幾耐.....你覺得我會無lala吊人咩

面對面我都照吊佢因為想睇下佢點車爆我個頭.....
咁你都唔洗講d噤難聽嘅說話架...人地女仔黎架麻

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-6 03:50 AM 發表 查看引用來源

唔好講尼d得唔得呀...........7仔
YY 又加入戰團?!?! 唔好咁激動啦你地....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆