上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(63)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 09:35 PM 發表

一陣又見啦
佢執完野過黎搵我, 我地可能去食糖水
不過一齊後, 我地都肥左, 不過佢瘦底, 我肥底:smile_27:
拍拖開心自然會肥ga啦
一陣一碗糖水兩份食咯 ... 一啖你口水一啖佢口水 ... eee

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 09:37 PM 發表

我睇架其實:smile_45:
我未同佢一齊時, 我問佢會唔會陪女朋友睇電視,
佢避我問題, 我果時心諗, 咪屎指意我跟你....點知
你宜家跟字佢實一實bor

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-23 09:39 PM 發表

拍拖開心自然會肥ga啦
一陣一碗糖水兩份食咯 ... 一啖你口水一啖佢口水 ... eee
呢個就更架啦....不過....通常我果碗, 有一半比埋佢, 我食幾啖就唔食,
佢太瘦啦:smile_22::smile_22:影得我好肥:smile_45::smile_45:
我走啦:smile_43:
電話到, 不過好快會見到我:smile_44::smile_30:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-23 09:40 PM 發表

你宜家跟字佢實一實bor
係囉....我都估唔到會咁:smile_13:
半個鐘後見啦:smile_43:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 09:32 PM 發表 查看引用來源

咁就好啦
碌碌佢地好似又有活動, 你去唔去呀:smile_41:
唔去啦, 你呢 

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 09:41 PM 發表

呢個就更架啦....不過....通常我果碗, 有一半比埋佢, 我食幾啖就唔食,
佢太瘦啦:smile_22::smile_22:影得我好肥:smile_45::smile_45:
我走啦:smile_43:
電話到, 不過好快會見到我:smile_44::smile_30:
88 食得開(甜)心d :smile_15:
轉頭見啦

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-5-23 09:42 PM 發表

唔去啦, 你呢 
有事忙唔去得 :smile_41:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 09:42 PM 發表

係囉....我都估唔到會咁:smile_13:
半個鐘後見啦:smile_43:
快快去反啦
再戰

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-5-23 09:42 PM 發表

唔去啦, 你呢 
唔啦

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-23 09:42 PM 發表

88 食得開(甜)心d :smile_15:
轉頭見啦
返:smile_34:
但比貓攻擊緊:smile_22: :smile_22:
係痴住我先O岩:smile_42: :smile_42:
邊個呃我, 話貓唔痴人, 佢痴到我實喎:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆