上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-16 11:27 PM 發表
whwhfun, 可能果日同你無mud 傾過計
真係認唔到 la...

係k 房,我又成晚唔知比邊位ching 條女捉住玩大話骰...
唔知比邊位ching 條女<---------我鐘意呢句... 係咪黑仔個大食囡囡呀..著乜架?

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:25 PM 發表

咁5-7 一齊去石龍玩啦..
要"回$", 要交人個的都做晒啦... 可以一齊
whwhfun. his friend,    水怪怪, 真巴司 同應該我都會去..
5/7?係咪約實左?
真係要到時先知,
不過我可以肯定, 12/7我一定得!

Wa . . .  .今晚己飛了十幾版:smile_35:   勁:smile_14:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:28 PM 發表

係呀, 我第二日同佢係新港飲荼, 佢係咁幫佢friend括囡, 我覺得佢真係好man呀!!!!!!!!!!! :smile_46: :smile_46:
你講緊BILLCPLAU?, 佢係成熟, 穩重的男人...係女都like 呢種...

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:25 PM 發表

咁5-7 一齊去石龍玩啦..
要"回$", 要交人個的都做晒啦... 可以一齊
whwhfun. his friend,    水怪怪, 真巴司 同應該我都會去..
到時再約啦, 我其實以前都好鍾意去cp架, 1個月3,4次, 但係d friend搭哂船之後就少左去, 變左四圍走, 不過cp真係最方便就真既, 支持copy 兄cp團啦, 真係搞得好好 !!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:21 PM 發表

你我一定知啦... 我係講"阿dic", 真係唔知佢係邊個...
問左二日啦..
:smile_38:
下次見面, 我唔用中文名..., 就叫呀dic... 應該會好d:smile_30:
你係第一轉簡囡, 返梨話簡唔到... (其實已經簡左), 是嗎??

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:32 PM 發表

5/7?係咪約實左?
真係要到時先知,
不過我可以肯定, 12/7我一定得!
我唔知佢地約實未, 但你放心, 真係唔成... 我一定陪你玩....

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:33 PM 發表

你講緊BILLCPLAU?, 佢係成熟, 穩重的男人...係女都like 呢種...
我系女都鐘意佢,佢對人對女都好大方!:smile_30:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-16 11:26 PM 發表

佢好易令人記起:smile_30:
咁我真係要自打pat pat啦。間房太大我可能果晚冇左手邊玩, 唔認得。
好彩, 我剛才同bill哥講電話。
bill哥話帶我去溝女喎。

可能我太小出聲, 只認得好少 C Hing.  下次勤力D先!:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆