上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-11 06:32 AM 發表 查看引用來源

大叔與亞摩關係, 大叔係南非關係, 所以旗袍可入籍, 用人唯親係無變. 最可惜唔知小妹為何突變.

不過七口孖寶91對186係比較難計到數.
我就系見口孖宝咁好分先吾要越感:046::046:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-11 06:54 AM 發表 查看引用來源

我就系見口孖宝咁好分先吾要越感:046::046:
都係小屎開閘前多一注錢才令到賠率不對秤, 即表示幕後都只落重獨贏, 孖寶飛根本上無落, 都因為呢件係大董馬.

通常一隻爆冷入位或是勝出馬再出多數係死火, 不過老人菜對圍頭大叔就有不同對待, 係無假攤, 有階級觀.

賭馬有時係好正路, 正如飛馬再威一樣, 馬主們係無黨又無派, 係獨立仕, 臨場又有咁重飛, 只有局內人才會有咁大信心去撼一隻新勝馬. 所以賭馬唔可以望天打卦, 係要分析, 唔係傲骰仔.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-11 07:29 AM 發表 查看引用來源
賭馬有時係好正路, 正如飛馬再威一樣, 馬主們係無黨又無派, 係獨立仕, 臨場又有咁重飛, 只有局內人才會有咁大信心去撼一隻新勝馬. 所以賭馬唔可以望天打卦, 係要分析, 唔係傲骰仔.
小妹真系無乜進步!如上季、如獻惑咁跑慢放必到!可能会長同外父傾完計既指令!

田太: 吓!又要孭!

睇住田太谷谷埋爆一鑊!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-11 08:02 AM 發表 查看引用來源

小妹真系無乜進步!如上季、如獻惑咁跑慢放必到!可能会長同外父傾完計既指令!
無法, 會長係弱谷弱泥, 輸係可以理解, 不過有一點要研究就係小妹老頂去馬那一日, 小妹是否朝相反方向行事.

有无發現爆冷D馬、老舉反而拆到:071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-11 08:12 AM 發表 查看引用來源
有无發現爆冷D馬、老舉反而拆到:071:
全對, 可能雙腳舉得越高, 就能夠穴深澳都可以到, 以後就要舉報多一些冷門馬, 唔一定要跟足乩文, 因為現時科學昌明, 已經有人造衛星, 又有孫子兵法可用.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-11 08:20 AM 發表 查看引用來源

全對, 可能雙腳舉得越高, 就能夠穴深澳都可以到, 以後就要舉報多一些冷門馬, 唔一定要跟足乩文, 因為現時科學昌明, 已經有人造衛星, 又有孫子兵法可用.
我冧佢地未必估到林冲系教頭即教主!
原來好多歴史故事我要Google一下先知:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆