上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.7k

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-6-12 01:01 PM 發表 查看引用來源

我都想去中環果邊試下太骨,但好多間按90分鐘都收1K以上!……我淨係去過上環X晶。
我果間 Soho 區 近扶手電梯,果頭眼見好多泰按。
佢同我講九成客係鬼。

引用:
原帖由 Ironman8 於 2018-6-12 02:56 PM 發表 查看引用來源

師兄呢間中區分店收費如何?Thx
我果間貴少少,$400/60min.

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-12 11:18 PM 發表 查看引用來源

請問邊度買?
宜家係電視都有賣廣告,留意下。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-12 11:22 PM 發表 查看引用來源

我果間 Soho 區 近扶手電梯,果頭眼見好多泰按。
佢同我講九成客係鬼。
去試下!咩時間去好?星期6,日多唔多人使唔使預約?
唔該晒C兄!

引用:
原帖由 Ironman8 於 2018-6-12 11:29 PM 發表 查看引用來源

宜家係電視都有賣廣告,留意下。
唔係賣傢俬個間。我意思係電視有廣告,🤭🤭冇記錯好似係細盞。

我是妮妮*20歲 ~ 

親切溫暖熱情  環境佳  獨立空間

我的  WhatsApp: 66985260

內容價位?? 請私我微信 謝謝唷                       

(安全、舒適、好服務) 

安靜隱密的空間 乾淨衛生的環境
一對一貼近你身心 讓你身心靈完全放松
完全開放你要的~讓哥哥感受激暢愉快
細緻的手法 服務用心 絕不偷時
用心服務有小女人Fu 苗條身段  膚質優  技術一流 
下午12點至淩晨1點 

我都試過一次疑似 Ladyboy 經驗。
話說有次隨機比件 高桃+瘦底 我 (矮我少少都應該五呎七左右)
老實講樣係得嘅,但係始終泰妹加上咁高,我都諗咗陣係咪真女。
(心理作用又覺得有少少似 LB)
時不時望下又唔見喉核喎,又全女聲  一D男人聲都無。咪理啦。
光豬按,佢又會 C眼+袋袋+深入內則 無邊界咁按。
全程笑容甜美又不失專業認真。
有時乘機拖吓佢手仔啦........隻手仲大過我,又有少少粗。🤔
有時試吓輕輕摩吓佢 Pat Pat 啦,佢又避開唔比。
整體手骨係夠力,好舒服嘅,但係無額外福利囉。

按完例牌飲啖茶同老闆娘吹陣水,我指住泰妹同老闆娘講 she is very good and very strong。
老闆娘竟然半帶笑容同我講  she is a ladyboy!
你老味,講真定講笑呀?  比個男人按 C眼+袋袋 按足個半鐘?!
我話 Are you serious? 老闆娘就一味笑。

可惜下次再去求正,佢已經返咗泰國囉。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-6-12 11:29 PM 發表 查看引用來源

去試下!咩時間去好?星期6,日多唔多人使唔使預約?
唔該晒C兄!
工作關係,我本身多數鍾意平日辦工時間去,因為人少一定有位,同埋技師得閒服務我覺得會好D。
聽佢哋講星期五晚,星期六/日 唔book 多數無位。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-12 11:52 PM 發表 查看引用來源
話說有次隨機比件 高桃+瘦底 我 (矮我少少都應該五呎七左右)
時不時望下又唔見喉核喎,又全女聲  一D男人聲都無。咪理啦。
有時乘機拖吓佢手仔啦........隻手仲 ...
眉清目秀泰仔做得ladyboy我估係紅燈區揾鬼佬錢多。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-6-12 11:52 PM 發表 查看引用來源
有時乘機拖吓佢手仔啦........隻手仲 ...
好彩你無剿西,一剿成條濱州當堂嘔都似😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆