上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.2k

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 01:15 PM 發表 查看引用來源

你和我一樣,貪新鮮,經常中伏。我早2天過去,#77有空。我都去約#35。
have you seen 77? is she slim? :smile_35:

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-11-16 05:03 PM 發表 查看引用來源

i have 66x....same here...she has good attitude and Part I. she is also not mcot because not slim enough.
係呀, 佢有BABY FAT, 好好肉地

低就要諗諗先
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 04:10 PM 發表 查看引用來源

相熟經理一直都推#56,77。但客服就推鬼妹,我收風就服務好,但指數低。

你話法仔,边个趕走佢:smile_45:,揾夠又有仔養,休息一下吧
引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-16 04:22 PM 發表 查看引用來源
8#比你地趕走左,哈哈

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-16 05:25 PM 發表 查看引用來源
低就要諗諗先
我經常和英文師兄討論技師。只有客多技師才能留在早班。#96低指,但顏值高。#35新技師就下個月才轉。可能鬼妹今天放假,要看今晚晚班在不在。

96试了,样样好麻麻,保手。不好玩。

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-11-16 05:05 PM 發表 查看引用來源

have you seen 77? is she slim? :smile_35:
你加#77微信。再說約call鐘,但要佢發一張全身照片。:smile_35:

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 07:58 PM 發表 查看引用來源

你加#77微信。再說約call鐘,但要佢發一張全身照片。:smile_35:
全身是全裸的嗎?

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-16 07:59 PM 發表 查看引用來源

全身是全裸的嗎?
個班無客技師會企係度任你影。:smile_35:

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 07:58 PM 發表 查看引用來源

have you seen her ? fat or slim? :smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆