上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.4k

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-14 12:06 AM 發表 查看引用來源
咁我叫你師妹~你叫我師弟囉~:smile_o13:

師妹咁夜都唔訓?
唔洗爭,我一定最細,我仲有大半個月先20
到時有無禮物架?

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-13 11:55 PM 發表 查看引用來源
身體好番D啦咩你?:smile_o04:愛同投資差唔多 唔係付出幾多就一定收番幾多既~
有時可能損手爛腳番黎~有時可能得到比想像中多既回報~
過兩日再好番D先出文啦~相就出唔出都得嫁啦~:smile_o13:
咳到想嘔,把聲沙哂
我知係愛情中唔係付出幾多就得到幾多,如果唔係我咪要斬開好多份還俾人
有人問付出咁多,值咩?其實無值唔值,只有愛唔愛。愛就會無條件付出,就算知道付出再多,對方都未必會感動,都係會繼續傻傻付出

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-14 09:41 AM 發表 查看引用來源

唔洗爭,我一定最細,我仲有大半個月先20
到時有無禮物架?
:smile_o03::smile_o03:車~細我幾年之嘛~
有~請你食個蛋糕~:smile_o13:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-14 09:49 AM 發表 查看引用來源

咳到想嘔,把聲沙哂
我知係愛情中唔係付出幾多就得到幾多,如果唔係我咪要斬開好多份還俾人
有人問付出咁多,值咩?其實無值唔值,只有愛唔愛。愛就會無條件付出,就算知道付出再多,對方都未必會感動,都係會繼 ...
好好食藥 休息下啦你~
道理大家都明~有人傷過痛過,收埋自己拒絕再愛、亦有人跌過仆過,再扒起身重新出發。
值唔值只有當時人先知~希望大家都搵到自己既幸福:smile_o13:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-14 10:21 AM 發表 查看引用來源
:smile_o03::smile_o03:車~細我幾年之嘛~
有~請你食個蛋糕~:smile_o13:
無三不成幾,你係咪90後先?
幾年可以讀個degree,做到好多野
咩蛋糕?

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-14 10:27 AM 發表 查看引用來源
好好食藥 休息下啦你~
道理大家都明~有人傷過痛過,收埋自己拒絕再愛、亦有人跌過仆過,再扒起身重新出發。
值唔值只有當時人先知~希望大家都搵到自己既幸福:smile_o13:
之前係香港喉嚨痛,就有食消炎藥,唔痛就無再食
如果過多日都仲係咁唔舒服我就去睇醫生(典型諱疾忌醫)
其實當自己問自己值唔值個陣,就係開始醒既時候,因為值就唔會咁問。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-14 11:11 AM 發表 查看引用來源

無三不成幾,你係咪90後先?
幾年可以讀個degree,做到好多野
咩蛋糕?
緊係90後啦~我好後生嫁~
我對讀書無興趣~
芒果蛋糕:smile_o06:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-14 11:27 AM 發表 查看引用來源

之前係香港喉嚨痛,就有食消炎藥,唔痛就無再食
如果過多日都仲係咁唔舒服我就去睇醫生(典型諱疾忌醫)
其實當自己問自己值唔值個陣,就係開始醒既時候,因為值就唔會咁問。
自己買藥食~要難清D~有冇戒口呀?
其實一開始睇醫生就唔洗辛苦咁多日啦~雖然我有時都想訓醒就好番~:smile_o03:
醒就得啦~本身人生就如一場夢~:smile_o13:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-14 11:44 AM 發表 查看引用來源
緊係90後啦~我好後生嫁~
我對讀書無興趣~
芒果蛋糕:smile_o06:
我對90後無興趣
我都唔鍾意讀書,但我個科又一定要讀
正~點請我食?唔好話影俾我,我會想打你

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-9-14 11:46 AM 發表 查看引用來源
自己買藥食~要難清D~有冇戒口呀?
其實一開始睇醫生就唔洗辛苦咁多日啦~雖然我有時都想訓醒就好番~:smile_o03:
醒就得啦~本身人生就如一場夢~:smile_o13:
無Wo
我聽日應該會睇醫生
係香港唔想睇,返到黎係無時間睇
未醒架,我仲沉緊
明知唔值,都唔想放

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆