上一頁下一頁
發新話題

喜愛被強暴(相 PG 44, 61)

收藏  |  訂閱
1.1k  171.8k

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-12 12:24 AM 發表 查看引用來源

又轉 j j......:smile_o10: :smile_o10:
COCO早晨:smile_15:
又轉咗J:smile_41: J 大唔大碌同長唔長呀:smile_47:

引用:
原帖由 yjhansen 於 2011-8-12 03:32 AM 發表 查看引用來源
樓主個故仔有d似老作窩  不如去做編劇啦你 甘識作野
故仔唔作邊有咁多來講呀

Good morning~Co Co

好!攪掂哂手頭上嘅job, 今晚返daddy mammy度食飯,做吓乖女先。:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-12 03:48 PM 發表 查看引用來源
好!攪掂哂手頭上嘅job, 今晚返daddy mammy度食飯,做吓乖女先。:smile_o05: :smile_o05:
很好,做乖女會幫手煮晚飯嗎?

好野!入得廚房上得床!有咩撚手小菜呀?

引用:
原帖由 yjhansen 於 2011-8-12 03:32 AM 發表 查看引用來源
樓主個故仔有d似老作窩  不如去做編劇啦你 甘識作野
挑!又冇人要你信,講咁多on撚9嘢做乜啫! 慘得過我作野都咁多人睇,你吹咩!:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10: 柒少陣啦! 廢柴! 唔係叫你行呀,碌好喇,廢柴! 講少啲野 7少陣啦!:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-8-12 03:52 PM 發表 查看引用來源

很好,做乖女會幫手煮晚飯嗎?
騎......餐旦麵同salad算唔算?:smile_o05:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-12 03:58 PM 發表 查看引用來源

騎......餐旦麵同salad算唔算?:smile_o05:
果然係事業女性:smile_30:

我份工都要成日周圍飛~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆