上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  985.7k

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-5-20 03:20 AM 發表 查看引用來源

咁多讀者話好睇,咪要開古墓續集,繼續掘古墓,不過又會死人!  雪兒死咗喇!大眼妹死咗半截!:') :')
唔知今次呢個主基室仲有D咩西利GE機關呢...大眼妹要頂住呀...返黎哥哥陪你...:smile_30:
如果班吸鬼女鬼出返個墓係米有返法力???到時可唔可以黎個死者穌生????

我估『影子獸』還會出現﹗﹗

發哥~自四開始我就無cm:smile_13:
請見諒~
哩輯真係超正~

ps.你話你搵唔到"一",我搵到喎:smile_13:

發哥,,時晨到鳥,,,
希望盜墓線會加長D

回覆966# 的帖子

引用:
原帖由 peterchan888888 於 2011-5-19 04:01 AM 發表 查看引用來源我都認同古墓好睇好多,色線反而唔吸引,唔係話發哥寫得唔好,就係寫得太好,另我覺得谷祖琳同miss 許太慘,唔認心:') :')
我都覺,好鍾意古墓條線,主要追發哥同吸血鬼

不如開續集講古墓 :smile_40:

辛苦發哥了,想信要做很多資料搜集

引用:
原帖由 ws013579 於 2011-5-20 04:26 AM 發表 查看引用來源

唔知今次呢個主基室仲有D咩西利GE機關呢...大眼妹要頂住呀...返黎哥哥陪你...:smile_30:
如果班吸鬼女鬼出返個墓係米有返法力???到時可唔可以黎個死者穌生????
希望係咁喇!

引用:
原帖由 alanlam35 於 2011-5-20 09:36 AM 發表 查看引用來源
我估『影子獸』還會出現﹗﹗  
是的!

引用:
原帖由 龍之火焰 於 2011-5-20 05:18 PM 發表 查看引用來源
發哥~自四開始我就無cm:smile_13:
請見諒~
哩輯真係超正~

ps.你話你搵唔到"一",我搵到喎:smile_13:
多謝一直的支持!
網上找到的(一)是 舊版本,我已修改了內容和圖片。

引用:
原帖由 Adam315 於 2011-5-21 12:45 AM 發表 查看引用來源
發哥,,時晨到鳥,,,
希望盜墓線會加長D
都係咁長喇! 平均三線嘛!

引用:
原帖由 BB_219 於 2011-5-21 12:51 AM 發表 查看引用來源
我都覺,好鍾意古墓條線,主要追發哥同吸血鬼

不如開續集講古墓 :smile_40:

辛苦發哥了,想信要做很多資料搜集

應該不會寫續集,不想重複舊題材。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆