上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  65.6k

唔好講喇,我今日多口左

龍兄祝你今年賺多d,去你主場玩得開心d
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-8 03:18 PM 發表 查看引用來源

金仔~你巧近呀:smile_o06:

有矛興趣應徵做版主先~我撐你架:smile_o03:  

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-2-8 03:34 PM 發表 查看引用來源
大隊長新年快樂呀,祝你步步高昇,同埋祝你同你抱抱身壯力健生活開開心心。
王道益我上兩星期先買左几樽,你去港島區買會容易點,都只系三十五蚊,九龍區炒到好貴了
quote]原帖由 vanvanv 於 2011-2-8 03:11 PM 發 ...
金兄, 我都祝你心想事成, 身體健康, 星期六日落開香港再睇睇有冇先...

另外有朋友跟我說買奶粉, +50蚊一罐叫我帶比佢 :smile_27:

院長祝你馬場股場大賺特賺,身壯力健,binbin有力,嘻嘻
引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-2-8 02:52 PM 發表 查看引用來源
多謝Ⅴ兄拔筆相助....另一解釋喝酒態度是豪邁奔放:smile_30:

我都成日要幫個朋友買A+,真系好難買。
引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-2-8 03:42 PM 發表 查看引用來源

金兄, 我都祝你心想事成, 身體健康, 星期六日落開香港再睇睇有冇先...

另外有朋友跟我說買奶粉, +50蚊一罐叫我帶比佢 :smile_27:

夕陽無限好~食晚飯嫌早:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-8 17:16 發表 查看引用來源
夕陽無限好~食晚飯嫌早:smile_30: :smile_30: :smile_30:
如果未食飯。。不如爆菊眼:smile_30:

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-2-8 03:43 PM 發表 查看引用來源
院長祝你馬場股場大賺特賺,身壯力健,binbin有力,嘻嘻

金兄大家咁話、祝你新的一年新的氣像、萬事如意、新年快樂.

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-8 03:20 PM 發表 查看引用來源

陳晚上去潑酒有矛收獲先:smile_47:  
陳晚上去真係冇女,三個大侠只有其中一個有女陪坐,有哂心理凖備所以都冇所謂啦...沉晚都潑到Wing Wing地之後去左水雲間按按骨,今早9點幾自己先行回港了.

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-2-8 03:42 PM 發表 查看引用來源

嘿嘿! 遲d可能連女性夜用都要受托購買

一半一半喇!又工作,又娛樂!
heehee
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 8-2-2011 11:43 發表 查看引用來源

你開工未呀:smile_41:  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆