上一頁下一頁
發新話題

曖昧2

收藏  |  訂閱
1.5k  46.4k

[quote]原帖由 可兒 於 2009-8-2 00:01 發表 查看引用來源

我本身想買佢..之後買左SOFINA:smile_13: :smile_30:

我反而未用過SOFINA,好用嗎?

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-2 12:01 AM 發表 查看引用來源

傻啦!我同佢都係學生JA!
冇錯,我地唔好認老姐,哈哈
不知幾青春迷人呀:smile_o13:

閃人先:smile_43:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-2 12:03 AM 發表 查看引用來源

我唔用面油子架...
香港天氣又濕又熱...空氣又差...好難搞得好:smile_39:

:smile_42: 咁點解我咁黑人憎既?
唔係呀,可兒咁搞笑點會乞人憎,,,
我好鐘意D講野搞笑既人:smile_30: :smile_30:
((別無他意,我唔係GAY架, 哈哈))

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-2 00:03 發表 查看引用來源

我唔用面油子架...
香港天氣又濕又熱...空氣又差...好難搞得好:smile_39:

:smile_42: 咁點解我咁黑人憎既?
有時我覺得化妝都係保護到皮膚既其中一個方法!
可兒邊樹黑人憎喎!邊個蝦你,我就同你一齊小佢!

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-8-2 00:04 發表 查看引用來源
閃人先:smile_43:
咪走啦!死人頭!

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-2 12:04 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 可兒 於 2009-8-2 00:01 發表 查看引用來源

我本身想買佢..之後買左SOFINA:smile_13: :smile_30:

我反而未用過SOFINA,好用嗎?
SKINCARE同我唔算好夾..但係佢有隻洗面好正..洗完唔乾又滑夠保濕
上次係想買支BASE..點知買埋TONER..CREAM..EYE GEL..洗面.......:smile_27: :smile_42:
:smile_30: 我用D印仔換左短EYE MASK..但只係用左2包...懶得用........
:smile_34: 呢間最好既係D分可以當錢用..唔洗計埋D無聊野~
我有盒佢既粉餅..BASE.....:smile_13:

引用:
原帖由 sugar 於 2009-8-2 00:04 發表 查看引用來源

冇錯,我地唔好認老姐,哈哈
不知幾青春迷人呀:smile_o13:
事實上我地都係好YOUNG!

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-2 12:06 AM 發表 查看引用來源

有時我覺得化妝都係保護到皮膚既其中一個方法!
可兒邊樹黑人憎喎!邊個蝦你,我就同你一齊小佢!
都係架..出街起碼格走左D污糟野先~:smile_34:
:smile_34: 冇相干..都係D無聊人..我唔MIND~
引用:
原帖由 sugar 於 2009-8-2 12:06 AM 發表 查看引用來源

唔係呀,可兒咁搞笑點會乞人憎,,,
我好鐘意D講野搞笑既人:smile_30: :smile_30:
((別無他意,我唔係GAY架, 哈哈))
:smile_30: 咁一齊笑啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-8-2 12:07 AM 發表 查看引用來源

SKINCARE同我唔算好夾..但係佢有隻洗面好正..洗完唔乾又滑夠保濕
上次係想買支BASE..點知買埋TONER..CREAM..EYE GEL..洗面.......:smile_27: :smile_42:
:smile_30: 我用D印仔換左短EYE MASK..但只 ...
我覺得sofina make up base真係好用呀 但其他野麻麻><
如果洗面我介紹 shiseido 一隻藍色 ( counter冇得買 ,日本分線出ga)
係卓x , citx supex都有得買, 唔過一百蚊, 但好多日雜都推介!
我覺得幾好用,好多泡,唔太乾,洗得又乾淨,我同我朋友用左皮膚都好左d:smile_40:
最緊要唔太貴嘛!

(sorry, 講得有點過份多:smile_30: ))

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆