上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友, 9/8又唱啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  35.4k

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 23:07 發表 查看引用來源

我暈啦,~.~:smile_o14:
嘿嘿~~一個大charllege:smile_o01:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-7-26 11:06 PM 發表 查看引用來源

我仲要睇阿喱:smile_o06:
你還左書先,不過你想睇邊本書先,阿呢我屋企仲有1.小巴同 2.打邊爐:smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-26 11:09 PM 發表 查看引用來源

係舊年同6月份生日朋友仔慶祝而整, 清清同我都鐘意古力味:smile_40:
我怕古古力個陣苦味.......
唔苦O既古古力又會甜得濟 .. :smile_o03:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-26 11:11 PM 發表 查看引用來源

作死咯 XDD
做咩放大佢 XDDDDDDDDDDD
我只係OVER地做運動做到哩度傷O個度痛O者XDD
運動=死穴, :smile_o03:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-26 11:10 PM 發表 查看引用來源

下次俾你睇
唔洗特登待長洲啦~搵日你有準時放工既, 我拎俾你咪得囉~唔洗帶入去又帶返出黎嘛:smile_40:
準時放工:smile_13: :smile_42: :smile_13: 唔知,妳睇完先,我都仲有禁多:smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-26 11:13 PM 發表 查看引用來源

其實我都未認得晒大家... :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 goldgold3212009 於 2009-7-26 11:12 PM 發表 查看引用來源
HALO!!!!!!!!!!!!
你好,歡迎光臨,k我等100頁開新,先寫新活動:smile_40:
你都喜歡唱k:smile_41:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 11:14 PM 發表 查看引用來源

係.. 真係好辛苦..
諗番轉頭都唔知點解會咁有動力 :smile_30:
而家我都冇時間做LU~~
都係O係番食野方面著手減...

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-26 11:13 PM 發表 查看引用來源

嗚........簡直係極限既考驗呀:smile_o04:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-7-26 11:14 PM 發表 查看引用來源

我唔太喜歡運動,除非一齊去玩,一個人我唔會做運動 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆