上一頁下一頁
發新話題

朋友至上索女型男圍堆一堆part,41,6/27 小攬bbq

收藏  |  訂閱
1.5k  32.5k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 02:24 PM 發表 查看引用來源

我自己都覺架
咁了解自己呀:smile_o01:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 02:26 PM 發表 查看引用來源

係呀...我返黎喇
岩岩幫同事個仔print worksheet 搞到死機呀
你係咪幫同事搞到部機死......咁咪唔駛做羅.....幾好的辨法,唔錯:smile_30:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-6-26 02:27 PM 發表 查看引用來源

咁了解自己呀:smile_o01:
仲有好多人都係咁讚我, 比人讚得多既話, 就實會發現自己真實既一面

引用:
原帖由 心宜 於 2009-6-26 02:27 PM 發表 查看引用來源

咁好唱口GE:smile_30:
haha....

引用:
原帖由 joeyjoeyyung 於 2009-6-26 02:28 PM 發表 查看引用來源

你係咪幫同事搞到部機死......咁咪唔駛做羅.....幾好的辨法,唔錯:smile_30:
緊係唔係啦
都唔知佢部機做咩, 開出黎係亂碼, 咁我咪用我部機幫佢download 囉...咁岩個system 又行緊做backup, 最後死Q左...要RESTART

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 02:22 PM 發表 查看引用來源

搵唔到腳既話, 我就返工, 如果你地晏晝有節目既話, 我就返半晝:smile_o01:
玩半晝你都曉

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 02:29 PM 發表 查看引用來源

緊係唔係啦
都唔知佢部機做咩, 開出黎係亂碼, 咁我咪用我部機幫佢download 囉...咁岩個system 又行緊做backup, 最後死Q左...要RESTART
仲之唔"中毒"就ok....咁祝你"ヱ作順利"先

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 02:22 PM 發表 查看引用來源

搵唔到腳既話, 我就返工, 如果你地晏晝有節目既話, 我就返半晝:smile_o01:
即喺下星期6 喺咪

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 14:25 發表 查看引用來源

有冇飯氣攻心呀
暫時未住 :smile_44:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 02:26 PM 發表 查看引用來源

o個擔屎留返比你食
你真好有我心
:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆