上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  43.2k

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-22 01:01 AM 發表 查看引用來源

我會盡力照顧好我應照顧o既就得了, 其他你地搵果 d 用黎頂酒真係一流o架
咁就好難講呀:smile_45: ...所謂雙掌難敵四波:smile_42: ........只怕到時O係波叢中貓O左:smile_27: ....呵呵:smile_47: ....我地找件至極品陪你上房:smile_30:

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-6-22 01:07 AM 發表 查看引用來源

上次真係唔得,前一晚又通消,瞓得幾個鐘就上去啦:smile_19:
咁今次你PLAN好的...抖足精神再上去玩......唔好好似上次咁錯過了好多精彩野喇!!!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-22 01:14 AM 發表 查看引用來源
咁就好難講呀:smile_45: ...所謂雙掌難敵四波:smile_42: ........只怕到時O係波叢中貓O左:smile_27: ....呵呵:smile_47: ....我地找件至極品陪你上房:smile_30:
咁隊醉佢嘅重任, 就要交俾頭目喇 :smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-6-22 01:07 AM 發表 查看引用來源
上次真係唔得,前一晚又通消,瞓得幾個鐘就上去啦:smile_19:
唔怪得你要扮矢吹丈啦 :smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-22 01:07 AM 發表 查看引用來源

D 女你地揀o左俾我就係我 control o架啦!  一係你自己 keep 返係身邊先 law, 呵呵 ...
洗唔洗幫ching控制下:smile_47:

引用:
原帖由 kwc2003 於 22/6/2009 01:16 AM 發表 查看引用來源

咁今次你PLAN好的...抖足精神再上去玩......唔好好似上次咁錯過了好多精彩野喇!!!
上次我真係失敗,連隻燒豬都未睇過呀:')

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-6-22 01:23 AM 發表 查看引用來源
上次我真係失敗,連隻燒豬都未睇過呀:')
嘩, 原來你咁早就敗退咗架喇 :smile_o04::smile_o04:

引用:
原帖由 mokisui 於 22/6/2009 01:24 AM 發表 查看引用來源

嘩, 原來你咁早就敗退咗架喇 :smile_o04::smile_o04:
係呀,又嘔曬晚飯D嘢,重要冇食消夜,最後起房到勁胃痛

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-6-22 01:28 AM 發表 查看引用來源
係呀,又嘔曬晚飯D嘢,重要冇食消夜,最後起房到勁胃痛
下次唔好咁喇 :smile_o06::smile_o06:

QT..QT..... what a wonderful "city" !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆