上一頁下一頁
發新話題

clxMxCCCXCIV徵各方好友

收藏  |  訂閱
1.5k  36.4k

引用:
原帖由 169394 於 2009-5-23 11:34 AM 發表 查看引用來源
:') :'):') 連發夢都5比
網上傾計幾好囉:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 11:44 AM 發表 查看引用來源

我唔搞相睇架:smile_43::smile_30:
得我自己睇架咋:smile_44::smile_47:

想知, 咪多d黎我舖囉衰鬼
堅閃, 隻衰野就黎殺到:smile_43:
:smile_22: :smile_22: :smile_22: 邊鬼個話要相睇!!!禾係想等你帶禾去搵好嘢食:smile_34:

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-23 11:44 AM 發表 查看引用來源

唔好意思...請你不要怪我喇
:smile_30: 禾係度5會怪任何人!你入來禾己好開心:smile_44:

引用:
原帖由 169394 於 2009-5-23 11:53 AM 發表
:smile_22: :smile_22: :smile_22: 邊鬼個話要相睇!!!禾係想等你帶禾去搵好嘢食:smile_34:
你又知我帶到你去:smile_14:
唔得, 已經殺到, 堅閃:smile_43:

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-23 11:40 發表 查看引用來源
\\

你咁講得罪晒所有人呀

等日你點識女仔呀
唔岩就要話架啦. :smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 11:44 AM 發表 查看引用來源

我唔搞相睇架:smile_43::smile_30:
得我自己睇架咋:smile_44::smile_47:

想知, 咪多d黎我舖囉衰鬼
堅閃, 隻衰野就黎殺到:smile_43:
vk我無意間令妳不快....我只對妳說聲對唔住...
只講自己的意願...不是想的罪所有搞活動的網友..請多多包函..

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 11:57 AM 發表 查看引用來源

你又知我帶到你去:smile_14:
唔得, 已經殺到, 堅閃:smile_43:
:smile_30: 除左上天、下海或超超超貴的地方:smile_13: 禾相信禾都可以去到:smile_34:

早 . 天陰陰:smile_o14:

引用:
原帖由 FEVER803 於 2009-5-25 09:20 AM 發表 查看引用來源
早呀 ~ 做乜天陰會藍面架 .

引用:
原帖由 FEVER803 於 2009-5-25 09:20 發表 查看引用來源
妳忍得好辛苦呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆