上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:20 PM 發表
眾ching, 又再一次歸位啦!哈哈.....

有時有d野, 真係好講緣份架。
老實講, 如果即使再約, 都好難約返咁原班人馬啦。所以有時, 真係要珍惜聚會。
X2哈哈,講得好,真情流露!:smile_30:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-16 10:47 PM 發表
團長......今個星期六,有另一團長生日會

我多數黎唔到,你地玩得開心的
長人真多節目~~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:19 PM 發表

梗係啦, 人稱香港bill-gate嗎, 腦不離身架!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
真係架?好yeah

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:21 PM 發表

你我一定知啦... 我係講"阿dic", 真係唔知佢係邊個...
問左二日啦..
:smile_38:
你系咪阿寬?

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:20 PM 發表

老實講, 如果即使再約, 都好難約返咁原班人馬啦。所以有時, 真係要珍惜聚會。
係呀, 我10pm返黎, 多了13頁, 各位c兄, 我地係少林隊呀, 快d歸位啦!!!!!!!!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:

咁5-7 一齊去石龍玩啦..
要"回$", 要交人個的都做晒啦... 可以一齊
whwhfun. his friend,    水怪怪, 真巴司 同應該我都會去..

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 11:19 PM 發表

梗係啦, 人稱香港bill-gate嗎, 腦不離身架!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
佢好易令人記起:smile_30:

whwhfun, 可能果日同你無mud 傾過計
真係認唔到 la...

係k 房,我又成晚唔知比邊位ching 條女捉住玩大話骰...

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-16 11:24 PM 發表
你系咪阿寬?
係呀...但唔好講我之前個網名...

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:23 PM 發表

真係架?好yeah
係呀, 我第二日同佢係新港飲荼, 佢係咁幫佢friend括囡, 我覺得佢真係好man呀!!!!!!!!!!! :smile_46: :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆