上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.0k

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-16 04:28 AM 發表

無呢個本事...
沙兄好似都出左幾位高徒�
唔叫佢地出下野!!
系呀~~~~
都系靠d拍摄短片
先引都距地除:smile_38:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-16 04:39 發表
吹水區優先場(呃分系列)

呢個...點都諗唔起乜野料...
太Q多女女相存起...執左2日都未執晒...
唔裝返個QQ真係記唔返晒佢地邊個打邊個...
無理由咁OL FEEL女女我都會諗唔起佢係邊個...

http://i150.phot ...
OL feel 喎~~

出去飲茶啦...bye~~~

想問o下在大陸系唔系上唔到呢個網站?
依家仲有無其他軟件可以用來上呢個網站。thanks

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-16 04:03 AM 發表

你講你個angel定我個四川妹呀...
成班人集體踩佢空間...嚇死人咩......
當然系四川妹啦﹐angel純粹考下我的推理﹐甘靚既靚女我素來都沒有興趣﹐因為有自知之明。
成班人集體踩佢空間﹐當然需要謝謝那位仁兄啦

回覆 #966 人間兇器 的帖子

呢兩個麻麻地啦~~~~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-8-16 04:03 AM 發表

你講你個angel定我個四川妹呀...
成班人集體踩佢空間...嚇死人咩......
你的說話好有火﹐老實講呢D女加黎都系聊下天﹐可以怎樣呀?:smile_27: :smile_27:
重有有人放出黎就有人加啦﹐佢系交友中心都有放相片啦。
如果你覺得我有講錯的話﹐我向你道歉﹐我唔想為左一條靚妹同人嘈交~~~~~~~~:smile_39: :smile_39:

天光啦:smile_38:

引用:
原帖由 沙兄 於 2007-8-16 06:30 AM 發表
天光啦:smile_38:
沙兄﹐早晨~~~~~~

引用:
原帖由 wataru 於 2007-8-16 06:36 AM 發表

沙兄﹐早晨~~~~~~
wataru早呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆