上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 04:32 PM 發表
第9場我又出手啦, 3 8,9,10,11 又要搵隻膽先...:025:
12 都吾要做腳都好:030:
比佢放到又會爆:097:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-3 04:38 PM 發表

冇1....:044:
我捉路就唔睇佢,我又唔g佢泥地點,我剩係睇到10,11跑泥地好勁...:092:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 04:41 PM 發表

12 都吾要做腳都好:030:
比佢放到又會爆:097:
留意下,今日泥地好似唔利放..:092:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 04:40 PM 發表

好奇咩:071:
一輸就要搏架啦:096:
唔係輸左就亂黎,你可以話我g 1號一定跑泥地好好咩.??:092:
係睇番第1場7 鎖定目標都無厘頭啦...:026:

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-6-3 04:38 PM 發表

你o個隻插唔插得 ?
我買晒幾組4X5,呢關中就...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 16:42 發表

留意下,今日泥地好似唔利放..:092:
但我都係鍾意「大家都旺」:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-3 04:43 PM 發表

我買晒幾組4X5,呢關中就...:096:
我都見到你買1..但我唔g隻馬泥地點,可能你睇到d野掛..位置唔奇.但win有對手..:092:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 04:41 PM 發表

我捉路就唔睇佢,我又唔g佢泥地點,我剩係睇到10,11跑泥地好勁...:092:
無1唔緊要,但4號一檔加放頭,咁都唔要?:092:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-3 04:44 PM 發表

但我都係鍾意「大家都旺」:096:
爆完一場,又唔g會點,而且今日泥地放頭未好過...:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 04:45 PM 發表

我都見到你買1..但我唔g隻馬泥地點,可能你睇到d野掛..位置唔奇.但win有對手..:092:
我覺得贏晒輸晒:071: 未必有P:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆