上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.5k

而家啲企企已經痴晒線 開始加到300

引用:
原帖由 火影之王 於 2019-5-10 08:56 PM 發表 查看引用來源
而家啲企企已經痴晒線 開始加到300
有d開兩魚半淨屌,加一魚膠吹,又催鐘催到PK!返歸打飛機好過!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-5-10 20:11 發表 查看引用來源
牌頭肥仔十中,光頭冇,li姐三中,0波兩妖,大舊有件高佻克裙令輕中(YY兄講果個?),另一細粒中一般!
剛先係牌頭見佢同其他大媽雞一齊企,全黑裙褲有花扎辮仔。佢係收三四魚,鬼叫白滑高挑靚索中,冇計。

咸記咸公過d官財舖附近有阿伯報警,話比偷錢黨偷左幾千蚊!件賊婆和同黨一早著草走人了!請大家小心!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-5-10 10:14 PM 發表 查看引用來源

剛先係牌頭見佢同其他大媽雞一齊企,全黑裙褲有花扎辮仔。佢係收三四魚,鬼叫白滑高挑靚索中,冇計。
甘既質素唔值啦!身型一般巢波仲有明顯鏠針紋!

開3魚就唔應該上啦

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-5-10 08:42 PM 發表 查看引用來源
老妙南京街大舊位米七幾高佻湖北輕中,著連身克裙有七彩花圖案,紥起克長髮,收三魚包膠吹,吹幾下後,男上渣僭建縫針巢波屌,屌五分鐘就催鐘,冇理佢照屌佢就話要加一魚屌多五分鐘!佢都傻架!我話唔加照狂屌出野,事後冲洗下著衫放低三魚走人,佢仲狂閙我要比四魚,大家千祈要小心!零服裝催鐘屈加錢,不如去禁鐘仔好過! ...
相頭係好,不過佢好大癲大肺,同佢見面都有吹下水,昨晚我飲完酒同丞相仲同佢去食嘢,不過冇去到

引用:
原帖由 反假迷 於 2019-5-11 05:25 AM 發表 查看引用來源
開3魚就唔應該上啦
唉!見到YY兄介紹心思思想屌嘛!
擺明揾笨七!此風不可長!仲有佢前後冇冲凉勁污糟!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-5-11 05:08 PM 發表 查看引用來源

唉!見到YY兄介紹心思思想屌嘛!
擺明揾笨七!此風不可長!仲有佢前後冇冲凉勁污糟!
咁你有冇大車兼吔撻同奶白滑長腿呀?🤣🤣🤣

今晚老妙多女同琴晚差不多,大舊位唔見果件湖北高佻克裙催鐘屈錢西婆,可能已收皮了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆