上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.2k

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 01:15 PM 發表 查看引用來源

你和我一樣,貪新鮮,經常中伏。我早2天過去,#77有空。我都去約#35。
為何唔揀77 ?

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-11-16 03:58 PM 發表 查看引用來源

支持出報告,  呢度CHING 介紹昨天日頭蛇去搵56,
女女夠鐘先走, 佢話TSG 好多港客, 睇黎呢度唔少CHING 去幫襯,
又唔出下REPORT, 我指數就冇咁多位CHING 668 咁高,
565都有既, 睇黎女女影上比較上鏡 ...
多謝師兄。我的報告都係我真金白銀過去約技師,當然我都怕技師服務不會一視同仁。我自己也不會說技師一定會給你666。只能說高指和足鐘。

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-11-16 04:06 PM 發表 查看引用來源

為何唔揀77 ?
和ha兄一樣,貪新鮮。

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-16 03:29 PM 發表 查看引用來源
我想试新到纹身鬼妹……
相熟經理一直都推#56,77。但客服就推鬼妹,我收風就服務好,但指數低。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 04:07 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄。我的報告都係我真金白銀過去約技師,當然我都怕技師服務不會一視同仁。我自己也不會說技師一定會給你666。只能說高指和足鐘。
CHING 報告好詳細, 唔係一視同仁, 呢個明白喔, 睇左減低中伏機會

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-16 04:10 PM 發表 查看引用來源

相熟經理一直都推#56,77。但客服就推鬼妹,我收風就服務好,但指數低。
唔怪得 56 做到咁多鐘, 半個月, 就快100了
全來, 場子都推他們

8#比你地趕走左,哈哈

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-16 04:22 PM 發表 查看引用來源
8#比你地趕走左,哈哈
你都說#86不好,都沒有走.

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-16 04:22 PM 發表 查看引用來源
8#比你地趕走左,哈哈
你都說#86不好,都沒有走.

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-11-16 03:58 PM 發表 查看引用來源

支持出報告,  呢度CHING 介紹昨天日頭蛇去搵56,
女女夠鐘先走, 佢話TSG 好多港客, 睇黎呢度唔少CHING 去幫襯,
又唔出下REPORT, 我指數就冇咁多位CHING 668 咁高,
565都有既, 睇黎女女影上比較上鏡 ...
i have 66x....same here...she has good attitude and Part I. she is also not mcot because not slim enough.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆