上一頁下一頁
發新話題

沉迷性海? #1158【4/8更新】

收藏  |  訂閱
1.2k  55.7k

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-7-31 05:43 PM 發表 查看引用來源

所以寧願深色衫嗎~.~....嘛~~唔緊, 返黎影返張係飛釘/淺色衫/露肉既相 補數XD
咩都睇唔到:smile_o13:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 05:49 PM 發表 查看引用來源

咩都睇唔到:smile_o13:
嘛.x. 仲未出門口咩, 整左好耐架喇Bo .x. 難不成直接出去等吃飯嗎因為等朋友放工(?
之後先行街之類

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 05:35 PM 發表 查看引用來源

我唔會屈服既...:smile_o05:
Really?? 我對你宜家嘅答案有保留。。。嘿嘿。。
再硬頸,我都會令你屈服。。

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-7-31 05:51 PM 發表 查看引用來源

嘛.x. 仲未出門口咩, 整左好耐架喇Bo .x. 難不成直接出去等吃飯嗎因為等朋友放工(?
之後先行街之類
係呀, 而家先沖完涼咋嘛:smile_o11:

引用:
原帖由 niks 於 2014-7-31 05:51 PM 發表 查看引用來源

Really?? 我對你宜家嘅答案有保留。。。嘿嘿。。
再硬頸,我都會令你屈服。。

我唔會比你得逞:smile_o14:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 05:53 PM 發表 查看引用來源

係呀, 而家先沖完涼咋嘛:smile_o11:
難怪可以咁ME麼慢慢回又慢慢整野-3-....
但你應該仲有一段時間先出門口, 化妝著衫之類.... .x.快D換個時影埋相(指
不然就係唔著衫影XD"

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 05:49 PM 發表 查看引用來源

你大個仔啦, 自己黎啦:smile_o13:
嗯,好啦,你訓響度慢慢享受,我自己黎服侍你。

回覆 1# 的帖子

didn't read the whole thing yet....but ur picture is so sexy....good job

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-7-31 05:53 PM 發表 查看引用來源

呢句說話我聽得太多。。。 嘿嘿。。
你走唔甩的。。 小桃。。。

引用:

呢句說話我聽得太多。。。 嘿嘿。。
你走唔甩的。。 小桃。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆