上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第7版)

收藏  |  訂閱
3.0k  83.8k

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-3-15 10:56 AM 發表 查看引用來源

嘩,親口同妳講?咁都講得出,妳地關係真唔太好了.
我覺得佢出面是有個女人
大部份男人都是自私的:smile_39:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-15 11:05 AM 發表 查看引用來源

佢知我有需要架, 咁又点wor

問題嘗試過去解決但最終失敗了, 所以我都放棄左佢:smile_42:
問題點樣嘗試去解決?用咩方法?
有冇試下用我這此方法?

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-3-15 11:09 AM 發表 查看引用來源

問題點樣嘗試去解決?用咩方法?
有冇試下用我這此方法?
你嗰個係咩方法?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-15 11:14 AM 發表 查看引用來源

你嗰個係咩方法?
之前我都唔想同老婆做,係自己冇乜性趣,
而家性趣大增,一個星期都可以黎一次,:smile_o05:
就算冇得 x 老婆,都會diy 一次,勁呀:smile_o12:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-3-15 11:21 AM 發表 查看引用來源

之前我都唔想同老婆做,係自己冇乜性趣,
而家性趣大增,一個星期都可以黎一次,:smile_o05:
就算冇得 x 老婆,都會diy 一次,勁呀:smile_o12:
佢同我講左佢再冇性趣La :smile_39:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-15 12:27 PM 發表 查看引用來源

佢同我講左佢再冇性趣La :smile_39:
我明白了
而佢又知妳有性需要,其實就算妳出面有外遇,佢都可能會隻眼開隻眼:smile_53:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-3-15 12:33 PM 發表 查看引用來源

我明白了
而佢又知妳有性需要,其實就算妳出面有外遇,佢都可能會隻眼開隻眼:smile_53:
佢同我講過如果佢六七十歲的話, 会放我出去, 但我嗰時已經五十幾La, 更年期la , 邊度仲有人要呀!

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-15 12:38 PM 發表 查看引用來源

佢同我講過如果佢六七十歲的話, 会放我出去, 但我嗰時已經五十幾La, 更年期la , 邊度仲有人要呀!
叫佢食屎啦,佢咁自私架,自己唔食野又餵唔飽妳,又唔比妳食野.
到妳50幾冇人要妳,我要妳.
點解今日咁多人齋睇我同妳對話,佢地唔出聲?:smile_55:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-3-15 12:47 PM 發表 查看引用來源

叫佢食屎啦,佢咁自私架,自己唔食野又餵唔飽妳,又唔比妳食野.
到妳50幾冇人要妳,我要妳.
點解今日咁多人齋睇我同妳對話,佢地唔出聲?:smile_55:
如果佢對我好的話, 我吾介意守生寡,但事實吾係Law, 佢成日發脾,我真係忍左好耐

你估偷食好過引咩,有時咪又係要睇人面色:')

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-15 12:58 PM 發表 查看引用來源

如果佢對我好的話, 我吾介意守生寡,但事實吾係Law, 佢成日發脾,我真係忍左好耐

你估偷食好過引咩,有時咪又係要睇人面色:')
你仲係咁架生活:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆