上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-2-18 02:41 AM 發表 查看引用來源

讀完師兄回帖只有一個回應,就喺好濕!因老公未走,偷偷看完還要去廁所DIY.

最難得是佢講出我同好多華人良家的心聲,身體想要但又唔能夠去到盡,唔似D鬼妹鬼婆有需要時就明刀明鎗搵人扑自己.

回想起來 ...
多謝大家咁捧場,開頭見到人妻淨係回幾隻字,重以為佢唔鍾意,原來係因為老公未走。

想問下你DIY嘅時候諗乜?回想當日嘅情節?定係諗住我d情節?

BTW你地唔係想生仔咩?點解唔叫醒你老公造人?

Ching真係完全將當時果刻既意景發揮到淋漓盡致, 太好文筆了, 俾十個LIKE你!:smile_o12:
引用:
原帖由 Casanovan 於 2013-2-17 06:29 AM 發表 查看引用來源
嘿嘿,被人撕破了高貴的面具後,這人妻也不過是個慾求不滿的女人,而且一兩次絕不能餵飽她。「又姣又大食 ,扮乜野上菜吖!」我在她耳邊細細聲講,讓她知道我不再當她女神一樣膜拜,反而準備盡情地羞辱和作賤她 ...

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-2-18 03:55 AM 發表 查看引用來源
團拜那天其他人雖各懷鬼胎,但亦沒有甚麼值得再寫了。

Ivy不敵青春無敵的幼妻Erica,勾引亞勇失敗,老相好華叔又同我吃了頓快餐未回氣,唯一的男人Roy老婆又在場自然冇可能,結果便等到曲終人散,大家各自歸家。
...
場賭局辣媽有係口不對心,你唔輸就無藉去house party比群黑鬼屌你個淫閪,如果你唔想比人玩,根本就唔肯同美寶打賭,而且今次輸咗,還要在其他人面前表演性愛show。

都係師兄講得對, 現在的辣媽

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-2-18 03:55 發表 查看引用來源
團拜那天其他人雖各懷鬼胎,但亦沒有甚麼值得再寫了。

Ivy不敵青春無敵的幼妻Erica,勾引亞勇失敗,老相好華叔又同我吃了頓快餐未回氣,唯一的男人Roy老婆又在場自然冇可能,結果便等到曲終人散,大家各自歸家。
...
其實寫到現在, 距離live仲有幾耐呀...好似看連續據...真好看. 好似仲差個report....等我有時間寫一寫先.

回覆 967# 的帖子

interracial lust - the ultimate taboo!  imagine hot mom carrying the baby of another man while banging black lovers with their horse size dicks bareback.  she's going to love it.  i think a little double penetration is coming up soon.  i hope she gets banged at her house, in her bed, legs wide spread, hands on the black lover's buttocks forcing him ever deeper, her wedding band full of his sweat, her eyes gazing at a photo of her w/ her husband and son...what a beautiful scene.

回覆967 #的帖子

辣媽如果回流香港就大把野食

我好期待下星期故仔

HOTMOM 的心聲更符合一般香港女人的狀況。我遇過不少女人往往都是SUPPRESS梗自己的SEXUALITY。

一個朋友以前早結婚,年前離婚后才知道WHAT REAL SEX是。當然馬上MAKE UP FOR LOST TIME。。。哈哈

尤其香港女人把自己放在一個PEDESTAL,把自己框住,比如有愛才有性、不太需要肉體的安慰(SEX)、大小無關系只要愛就可以。到頭來不甘心。。。etc。。。  當然這些都是個別例子,我只是把感受寫出來。
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-2-18 02:41 AM 發表 查看引用來源

讀完師兄回帖只有一個回應,就喺好濕!因老公未走,偷偷看完還要去廁所DIY.

最難得是佢講出我同好多華人良家的心聲,身體想要但又唔能夠去到盡,唔似D鬼妹鬼婆有需要時就明刀明鎗搵人扑自己.

回想起來 ...

辣媽愈來愈辣了,沉迷色慾了!

push !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆