上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第3版)

收藏  |  訂閱
3.0k  83.5k

引用:
原帖由 水長流338 於 2012-12-15 12:57 發表 查看引用來源所以當大家相愛既時候,要去珍惜每分每刻!
係呀。。。當感覺消失,只剩低回憶囉!:smile_39:

引用:
原帖由 水長流338 於 2012-12-15 12:46 PM 發表 查看引用來源
又真係幾感慨!我好細個識我老公,個時真係愛到佢不得了,到而家十幾廿年,當中既甜酸苦辣真係數之不盡,到了今天已經再沒有感覺,再觸動吾到我任何情緒,其實都幾可悲架!

http://i.188channel.com/d/images ...
我同妳都一樣好細個就識太太,又係愛到要生要死刀仔吉大脾

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-15 12:49 PM 發表 查看引用來源
樓主,我唔鍾意霧水情緣。。。十幾個鐘既愛情,我唔會接受囉。。。:smile_o04:

咁妳的咩講黎聽下,睇下呢到有冇

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-15 13:06 發表 查看引用來源我同妳都一樣好細個就識太太,又係愛到要生要死刀仔吉大脾
幾轟烈既愛情,都敵不過時間:smile_o06:

引用:
原帖由 水長流338 於 2012-12-15 12:55 PM 發表 查看引用來源
暫時都會既

暫時唔係有的咩事發生另妳...............

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-15 13:08 發表 查看引用來源咁妳的咩講黎聽下,睇下呢到有冇
我講你要的十幾小時既愛情呀。。。哼

感覺身在航班上地點不詳,只知身在機上係冇正餐,只有飛機餐提供

終於忙完一陣....
星期6,老闆在特別火頁....:smile_o02:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-15 10:30 AM 發表 查看引用來源
大家不如講下網络上曖昧的關係,即使雙方冇見過面,但每天係網上傾計,從文字上慢慢地向對方傾慕,開始掛住佢,每朝每晚都想住佢.....

我有啊...:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: 我有每晚掛住"她"

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-15 01:03 PM 發表 查看引用來源
係呀。。。當感覺消失,只剩低回憶囉!:smile_39:

回憶有時都係一種幸褔,因為有回憶有懷念,所以才會有這份愛,才會有期待,
所以縱使回憶,也是一種幸福,雖然這種幸福可能有點痛.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆