上一頁下一頁
發新話題

我的女上司之秘密(latest update: 6/8, p.72 #1070)

收藏  |  訂閱
1.2k  690.5k

.......................

...........

..............

師兄,我係潛水艇,但看完你的故事,我真係想說一聲:

超級好看!!!!!!!!

在此留言給你和你的Helen 鼓舞一下。

去到英國,把好帶回來!!

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-6-22 17:30 發表 查看引用來源

當我在英國探望完Helen後...我都希望有野比我update...
add oil!

引用:
原帖由 Light月 於 2012-6-23 06:43 AM 發表 查看引用來源
樓主你好,你個故事真係寫得好好!我潛開水都忍唔著要上水支持!一開頭睇helen被人x個陣真係好興奮。。但睇到後面已經將自己代入左故事到,helen好令人同情,希望樓主可以抱得美人歸!
ps.其實想問下樓主會唔會介意 ...
ching..我依家係英國...忙左成個禮拜公事...約左Helen下星期相聚...希望有驚喜...等我可以返黎update我個故事...

引用:
原帖由 pavxbow 於 2012-6-29 09:19 PM 發表 查看引用來源
師兄,我係潛水艇,但看完你的故事,我真係想說一聲:

超級好看!!!!!!!!

在此留言給你和你的Helen 鼓舞一下。

去到英國,把好帶回來!!
多謝ching支持...我都希望有好消息帶返黎...

引用:
原帖由 backpackersNZ 於 2012-6-28 10:39 PM 發表 查看引用來源

應該唔算開放吧..
大把女錢都唔one night stand仲開放喇..
ching...Helen係咪開放係見人見智
我唔係想同Helen講好話...如果話女人為左事業而出賣肉體係cheap既話...
咁唔少男人為左事業而出賣誠信同靈魂又算唔算卑鄙哩...!

引用:
原帖由 6051024 於 2012-6-24 12:17 AM 發表 查看引用來源
個女仔咁cheap,咁開放 俾咁多人咩過 你唔覺得dirty架??

ching...我以前D帖都有提過
唔好當左Helen係雞...
佢為左事業比客戶fu..ck既個案唔多
我既故事只不過係將時間壓縮左...講完一單再接一單
變左比你地有個錯覺以為佢成日都係咁做
fu..ck過佢既男人...我估比果D一年可以換幾個boyfriend既女仔還少
只耍心靈保持潔淨...何來dirty哩...!

引用:
原帖由 pnwebman 於 2012-7-1 02:43 AM 發表 查看引用來源ching..我依家係英國...忙左成個禮拜公事...約左Helen下星期相聚...希望有驚喜...等我可以返黎update我個故事...
等你!

Add oil....bring her back man....!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆