上一頁下一頁
發新話題

被玩具k.o左我~p.65 新story:3p? story3:成為男友的寵物~p.100

收藏  |  訂閱
1.8k  88.2k

新故事先啦~~

今次第2次打故仔~希望大家都會鍾意今次呢個啦~
我老公豬前個排成日都係電話同我講,老婆我好想睇你俾睇2個人搞,好想搵人同你玩3p,好想睇你幫人含俾人屌個陣時既淫樣呀~~我就答佢傻咩,你(寫)得我俾人搞嫁啦~但我心裡面都有d想嫁~~因為3p應該好正
有一日,老公豬約左我上去佢屋企~上得去佢屋企都係激戰嫁啦
而我老公豬就sd左個sms俾我叫我你今日著靚d著得sexy d呀~~跟住我就應成左佢啦~~我就著左一件黑色好短既連身短~加一件"嬲"之後著左一對黑色去到大脾既絲襪,同一對高跟鞋啦~我落到樓之後老公豬一件到我第一句就老婆你好靚呀,好正呀~~我聽到緊係開心啦~之後我地就坐車去屋企啦~
係坐小巴同火車期間好多男人係咁望過黎~整到我都唔知點好啊~~之後我地我買野食啦~我老公豬同我講今日俾個驚喜你~~我就問佢係咩啦,佢食都唔答我都唔知點好~~上到去佢家~一出lift我老公即刻係後面揸我,我都忍唔住叫左一聲,之後佢拉開褲鏈叫我跪低含佢,我都好聽話咁,即刻含佢條肉腸,含左一陣之後佢就話入屋啦,番到屋企我地食完野之後,佢就話我地沖涼啦~幫你洗白白,洗妹妹~我話好啦~之後佢仲話等我幫你剃毛啦~你好多毛呀~咁我都唔知佢做咩~冇啦啦今日咁~我就話你幫我剃~~係沖涼期間我都忍唔住要含下我老公豬條肉腸啦~搞左一大輪之後~~佢就叫我著番曬所有既野,裙,絲襪,鞋等,,,,,,之後老公豬叫我坐係張椅到,用眼罩蒙住我隻眼,好sm波波塞入我個口到,用手銬銬實我隻手,用兩條鞋帶分別綁住我2隻腳係2邊椅腳到~我反抗都反抗唔到~~好似俾人強姦咁~~之後佢叫我等陣,有電話打俾佢~我忍忍若若聽到老公豬話:你依家上黎啦~d 野整好嫁啦~~之後我就問佢邊個打黎呀?佢就話fd打黎叫我出去玩咋~跟住老公豬就係到摸我啦,突然間佢又叫我等陣,我聽到d開門聲,同埋d腳步聲好似有第2個人入左咁~~而我就開始好驚啦,,,但想反抗有反抗唔到,我就吐去個sm波波,問我老公豬邊個黎左呀,但係佢唔理我~佢仲話你去沖涼先,等等你慢慢玩~~聽到我老公豬咁講之後我就緊加驚~繼續問我老公豬邊個黎個,我唔想玩3p我唔想俾第2個搞呀,但係佢都冇理我~我一直俾我老公綁左係張椅到,野又睇唔到,想走又走唔到~之後我老公豬冇啦啦又講,沖完涼啦你,快d出黎搞啦,我條女等左好耐啦~突然間冇啦啦我對奶俾人好粗魯咁揸,果種感覺完全唔似俾我老公豬揸嫁~我就好驚好驚,係咁叫唔好,唔好搞我呀,老公豬叫佢停呀~但係老公豬都冇理我~我好驚,仲好想喊出黎~但係果個男人搞得我好舒服,我妹妹都開始有d濕啦~之後個男人一啖錫去我妹妹到,好粗魯咁係咁吮我奶我妹妹,其實我起初都係到諗係咪個衰老公扮第2個男搞我呀~但係佢唔會咁粗魯對我嫁~所以我都好無耐咁俾果個男人搞我,因為老公豬話想睇呀咪~個男人一路好粗魯咁奶我妹妹,一路係咁用條假撚大大力咁插我下面~~整到我好舒服d水係咁流出黎~不停係咁叫,呀,呀,呀~~~唔好呀,,,求下你停手啦~但個男人更加出力用假撚插入黎~之後佢黎左個按摩捧出黎對住我粒陰蒂震,平時老公唔會開到最震因為我頂唔順,但個男人就開到最大震我~~整到我係咁大叫~~過左唔夠1分鍾我都頂唔順high左~~我就同老公講我high左啦可唔可以俾我睇下係邊個黎呀~~之後老公豬整開我個眼罩,原來一路搞我既人係佢~

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

Wooo....你咪爽到暈,,,,,
你老公唔捨得你比其人插啦,,,
個時有無影相相先....:smile_47:

報到

快D出下PART :smile_47:

引用:
原帖由 sexysexygril 於 2011-9-25 09:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05:
我等緊你架:') :')

引用:
原帖由 den-mo 於 2011-9-25 09:57 PM 發表 查看引用來源
快D出下PART :smile_47:
下part d咩呀

引用:
原帖由 pakz 於 2011-9-25 09:53 PM 發表 查看引用來源
Wooo....你咪爽到暈,,,,,
你老公唔捨得你比其人插啦,,,
個時有無影相相先....:smile_47:
冇呀:')

引用:
原帖由 sexysexygril 於 2011-9-25 10:03 PM 發表 查看引用來源

冇呀:')
下次補返

引用:
原帖由 gn02328821 於 2011-9-25 09:22 PM 發表 查看引用來源
support~!!!!support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆