上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.1k

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-9-1 08:39 PM 發表 查看引用來源

唔通見習版主真係有錢分???
我記得之前都有人出帖,話自己唔識就跟左D人新會員出團玩,玩樂途中,團長吃喝玩樂夠就閃,更有D收左團費又玩夠先閃,結果係點,你自己諗下.當然,資深會員都有可能閃,但人地點都出過一.二次團 ...
點解你要一竹篙打一船人 , 認定新團長出團就係呃錢團呢 ? 甘咪抹殺晒所有新團長攪團既權利 !

冇一次出團又何來第二次出團呀 ! 每個資深團長都有第一團啦 !

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2011-9-1 08:59 PM 發表 查看引用來源

點解你要一竹篙打一船人 , 認定新團長出團就係呃錢團呢 ? 甘咪抹殺晒所有新團長攪團既權利 !

冇一次出團又何來第二次出團呀 ! 每個資深團長都有第一團啦 !
我唔係話認定新團長就一定有問題,我只係話曾經見過有人出帖話比人呃.
唔好咁勞氣,你話點就點,唔阻你!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-9-1 09:23 PM 發表 查看引用來源

我唔係話認定新團長就一定有問題,我只係話曾經見過有人出帖話比人呃.
唔好咁勞氣,你話點就點,唔阻你!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
近排夠人講俾資深團長呃 , 依照你既推論 , 係咪資深團長都有問題呢 ?

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2011-9-1 09:25 PM 發表 查看引用來源

近排夠人講俾資深團長呃 , 依照你既推論 , 係咪資深團長都有問題呢 ?

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:
係播,你又啱喎!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

放手不代表承認了失敗,放手只是為了讓自己再找條更美好的路。有時候,不是路已走到了盡頭,而是...提醒你該轉彎了。:smile_o06:

好耐無見.咁多位,無計,細佬我反機場,日夜癲倒><報告下啦...我琴日上完常仔,一切正常,去反我玩開個場,d姐姐唔見哂,全部變哂新人= =質素不如以前,但係食得既都重有。係咁多^^

再交代一下果個曾經令我差d沉船既姐姐,最近佢個fd係QQ同我講話狗狗反左鄉下嚕~衣家就做埋準媽咪~我第一樣叫佢幫我恭喜狗狗,第二即刻計計有無機會關我事= =另外一個上過佢屋企玩既,姐係話我知狗狗果單野既果個,反左鄉下賣衫,優發生呢?!失左蹝,我都想搵佢><

引用:
原帖由 lotus-flower 於 1/9/2011 10:31 PM 發表 查看引用來源
放手不代表承認了失敗,放手只是為了讓自己再找條更美好的路。有時候,不是路已走到了盡頭,而是...提醒你該轉彎了。:smile_o06:
同意!

引用:
原帖由 香討荷蘭橙 於 2011-9-1 07:17 PM 發表 查看引用來源

保障資深團長開團利益 , 抹殺尊貴會員級別以下版友開團權利。

熟唔熟悉版規 , 版友肯去睇既 , 新手都可以熟悉 , 版友唔去睇既 , 鑽石級別都可以唔熟悉 , 熟悉版規同會員級別應該係兩回事 , 點可以混為一談。 ...
日嘈夜嘈,講到尾,你係想開團揾食啫:smile_o06:

早晨, YKW

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆