上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  985.7k

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2011-5-18 07:57 PM 發表 查看引用來源
又到星期三:smile_o06: ,有得睇故仔,好过中一億六合彩,事關六合彩最多一生人中一两次,睇劉大師故仔一星期有两次Happy!!
都係中六合彩好啲,這次全城瘋狂,不過‥‥‥絕大部人中唔到奬,仲輸幾舊水!:')

引用:
原帖由 spamna 於 2011-5-18 09:05 PM 發表 查看引用來源
發哥,下集寫勁啲,miss大戰黑人大雞巴,還要3p亂交...

下次比大戰非洲人士還要厲害!

引用:
原帖由 小Cool 於 2011-5-18 10:55 PM 發表 查看引用來源
發哥可唔可以更新多D古墓野
古墓激發起我的好奇心
好想睇多D
三線都大致平均!
下一集,古著線會進入高潮,因為‥‥‥我們找到了『主墓室』!!

引用:
原帖由 Spider-X 於 2011-5-18 11:54 PM 發表 查看引用來源
Good Story :smile_o12:
Thanks for sharing
多謝!閣下大概是一位新讀者了!

引用:
原帖由 elampersian 於 2011-5-19 02:35 AM 發表 查看引用來源
雖然魔種會保護母體,但我怕祖琳好似生化危機咁,母體就算係未死,但變成行屍走肉就生不如死:')

就算祖琳逃過呢劫,都要著草逃開香港
總之,祖琳前途茫茫‥‥‥:smile_39:

引用:
原帖由 ws013579 於 2011-5-19 03:55 AM 發表 查看引用來源
盜墓果邊真系動魄驚心呀!!!正呀!寫多呀!支持發哥!

咁多讀者話好睇,咪要開古墓續集,繼續掘古墓,不過又會死人!  雪兒死咗喇!大眼妹死咗半截!:') :')

引用:
原帖由 peterchan888888 於 2011-5-19 04:01 AM 發表 查看引用來源

我都認同古墓好睇好多,色線反而唔吸引,唔係話發哥寫得唔好,
就係寫得太好,另我覺得谷祖琳同miss 許太慘,唔認心:') :')
唔忍心都要睇呀,祖琳和許雅姿這兩條色情線,在性愛之中,藏有許多古墓種魔秘密架:smile_30: !

引用:
原帖由 ap132 於 2011-5-19 03:51 PM 發表 查看引用來源
Miss hui 俾人輪真係慘,琴晚睇tbb 果套阿sir,見到羅sir 俾黑社會大佬打,好在miss ho 無事,果時心諗如果套劇係發哥做編劇,miss ho 一定有miss hui 既下場........

劇情需要!

引用:
原帖由 owen_leung 於 2011-5-20 12:39 AM 發表 查看引用來源

正呀!班黑社會大鑊喇!

是的!

引用:
原帖由 kwoi 於 2011-5-20 12:43 AM 發表 查看引用來源
大眼妹唔好死呀....:')

不如整次miss許指教處男吧!:smile_47:

祖琳一定唔會死,之後就出事了....

繼續支持發哥!
大眼妹應該兇多吉少!:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆