上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.2k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 11:54 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 由朝硬到晚好未~~
貢又唔洗貢大獲....:smile_o14:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-8-21 12:05 PM 發表 查看引用來源

我第一次去唱仁k,都要有朋友帶啦,你呢?

:smile_o05: 咁禾都係要d前輩帶路嘅

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 12:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 咁禾都係要d前輩帶路嘅
禾呢d唔洗喎...:smile_34: 1次夠哂.,,,之後你有你玩...我有我小:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 12:13 PM 發表 查看引用來源

禾呢d唔洗喎...:smile_34: 1次夠哂.,,,之後你有你玩...我有我小:smile_o11:
:smile_o01: 人地講近去仁k呀~~9唔答8

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 12:16 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 人地講近去仁k呀~~9唔答8
其實任k d女都唔夠sn果d正...禾唔明點解機機會靚既都去做任k...我睇15妹果d相...d女都唔掂...:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 12:17 PM 發表 查看引用來源

其實任k d女都唔夠sn果d正...禾唔明點解機機會靚既都去做任k...我睇15妹果d相...d女都唔掂...:smile_o06:
唔令嘅係仁k點做呀~~sn玩嘅係service~~呢個道理你應該知啦~~:smile_o08:

15妹d相你都睇到女樣呀? :smile_o14:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 12:25 PM 發表 查看引用來源

唔令嘅係仁k點做呀~~sn玩嘅係service~~呢個道理你應該知啦~~:smile_o08:

15妹d相你都睇到女樣呀? :smile_o14:
可能各人心態唔同...但係禾覺得唔掂囉...sn係得小部份食得....但係質素真係巧過仁k...:smile_o06: 企有d相同冇整過黎冇分別...

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 12:28 PM 發表 查看引用來源

可能各人心態唔同...但係禾覺得唔掂囉...sn係得小部份食得....但係質素真係巧過仁k...:smile_o06: 企有d相同冇整過黎冇分別...
咪就係因為你去咗間唔撚得嘅仁k囉~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-21 12:31 PM 發表 查看引用來源

咪就係因為你去咗間唔撚得嘅仁k囉~~
禾未去過仁k喎...:smile_o03: 我都唔想去,,,我要享受果種溝溝下既感覺...香港落吧都有啦:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-21 12:35 PM 發表 查看引用來源

禾未去過仁k喎...:smile_o03: 我都唔想去,,,我要享受果種溝溝下既感覺...香港落吧都有啦:smile_o11:
溝得黎都天光喇~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆