上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.5k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-13 11:29 AM 發表 查看引用來源

去我上次果間.......水都........D......spa妹都得架.............
但係會吾會好貴呢:smile_41:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-13 11:29 AM 發表 查看引用來源

係呀:smile_38: 到七月尾,假曰刀得.信德304室
謝謝你:smile_o09:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-13 11:30 AM 發表 查看引用來源
對住佢變得少少無能tim...主要冇時間見面...冇大躍進...遺憾
要爭取時間見面啊:smile_o10:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-13 11:32 AM 發表 查看引用來源

你去按正骨定玩3g架:smile_o04: :smile_55:
我要沉船:smile_o06:

[quote]原帖由 ykw3441 於 2010-7-13 11:39 AM 發表 查看引用來源
你開始難招呼:smile_o14: [/quote

吾難招呼,搵個靚女黎,淨係傾下計都得架:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-13 01:59 PM 發表 查看引用來源

但係會吾會好貴呢:smile_41:
水刀幾貴架:smile_44:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-13 11:41 AM 發表 查看引用來源

分幾種.....388.....588....888.....1588....同最貴既.....3888.......
咁貴矛錢去:smile_o16:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-13 02:05 PM 發表 查看引用來源

我要沉船:smile_o06:
你吳係有bb嗎:smile_o16:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-13 11:44 AM 發表 查看引用來源

唔係.....點做........龍咁威........呀.........
又有幾威呀:smile_19:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-13 02:09 PM 發表 查看引用來源

你吳係有bb嗎:smile_o16:
話吾定搵到個仲好呢,我依家係自由身,點揀都得啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆