上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.6k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-29 05:51 PM 發表 查看引用來源

龍兄.....
唉.....佢父母好似賣女咁......又要樓.....仲要裝修......又要禮金....
我個大陸同事......仲話俾佢知我喺香港做既職位.....
咁就更加死.......不過我女友知我喺香港好大開 ...
你見過佢父母未?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-29 05:51 PM 發表 查看引用來源

龍兄.....
唉.....佢父母好似賣女咁......又要樓.....仲要裝修......又要禮金....
我個大陸同事......仲話俾佢知我喺香港做既職位.....
係呀.佢地真係賣女架.我朋友個外母一樣要買樓.不過就落朋友同囡囡名.冇你咁誇.直頭送層樓出去.你唔好咁順攤呀.如果唔係佢地以為你好有米架.到時佢成家頭暈身慶都入你數.你就真係娶左囡囡成家人喇:smile_o16:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-29 05:18 PM 發表 查看引用來源

係呀.做服務做左好耐.原本一路都好硬.到我撩佢下面.佢話唔好.個刻的心情突然冇晒.之後下面開始軟.:smile_42:
撩下面係企地既大忌,bb又比唔你撩?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-29 05:30 PM 發表 查看引用來源

不想你輸了之後........說做了明燈..............:smile_22:
千奇唔好介意,禾尋晚都同你講過我只是看作娛樂而已,你要撑我呀!:smile_15:

引用:

龍兄.....
你有冇記得之前我有同你講過除買樓之外後面有好多錢要花,尤其認定你香港人會有錢,所以在這方面你要立場鮮明,有些地方必需企硬:smile_o12:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-29 05:52 PM 發表 查看引用來源

寶寶......咁就下次先啦......:smile_42:
近排返工好忙呀.... 岩岩打比你你又唔聽電話.... :smile_13:

之後再電聯啦.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-29 06:04 PM 發表 查看引用來源
撩下面係企地既大忌,bb又比唔你撩?
係大忌咩.我真係唔知喎.我初初搵BB時.佢冇咩水.我只是摸乾鮑.因為太乾.所以我唔會強行撩入去.但後來搵左佢十幾次後.佢變得比以前熱情好多.下面也有水出.所以依家都會撩吓佢囉:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-29 06:03 PM 發表 查看引用來源

係呀.佢地真係賣女架.我朋友個外母一樣要買樓.不過就落朋友同囡囡名.冇你咁誇.直頭送層樓出去.你唔好咁順攤呀.如果唔係佢地以為你好有米架.到時佢成家頭暈身慶都入你數.你就真係娶左囡囡成家人喇:smile ...
完全同意

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-29 06:08 PM 發表 查看引用來源
千奇唔好介意,禾尋晚都同你講過我只是看作娛樂而已,你要撑我呀!:smile_15:
佢唔係話你呀:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-29 06:13 PM 發表 查看引用來源
你有冇記得之前我有同你講過除買樓之外後面有好多錢要花,尤其認定你香港人會有錢,所以在這方面你要立場鮮明,有些地方必需企硬:smile_o12:
yes!!! 至緊要企硬!!!
不過呢調轉頭想, 如果你係佢地老豆老母你都會咁做, 怕自己個女拍緊拖迷迷糊糊, 幫自己個女萬一30歲比人飛都有層樓柞手 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆