上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.13)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.9k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-18 12:57 PM 發表 查看引用來源

咁緊係啦...咩時候呀...d 人唔駛返工咩
D人要番工架...
有D人...正正係番工先得閒呀....:smile_o13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-18 12:58 PM 發表 查看引用來源
好....今日傾住咁多先....準備收工:smile_o07: :smile_o07:
嗯 byebye :smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-18 12:58 PM 發表 查看引用來源

係啦....呢D係自然需要姐...
我地需求大呀~~~~:smile_o01:
又使唔使需求咁大呀:smile_o08:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-18 12:58 PM 發表 查看引用來源

打飛機有咩好, 又傷身. 好人好者點解要打飛機呀:smile_41:
你要明白....女人唔係24小時SERVICES......但男人....係24小時都需要:smile_o05:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-18 12:58 PM 發表 查看引用來源
好....今日傾住咁多先....準備收工:smile_o07: :smile_o07:
咁快走啦...我地餐飯呀..:smile_o14:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-18 01:02 PM 發表 查看引用來源

你要明白....女人唔係24小時SERVICES......但男人....係24小時都需要:smile_o05:
:smile_o04:  係唔係真架, 男人為何24小時都想要, 唔係有外來既野影響, 冇啦啦點會想要架:smile_o08:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-18 01:01 PM 發表 查看引用來源

又使唔使需求咁大呀:smile_o08:
我雖然又細又快...但我需求大....:smile_o06:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-18 01:04 PM 發表 查看引用來源

我雖然又細又快...但我需求大....:smile_o06:
我真係唔知24小時都想要呢樣野. 第一次聽:smile_o08:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-18 01:03 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:  係唔係真架, 男人為何24小時都想要, 唔係有外來既野影響, 冇啦啦點會想要架:smile_o08:
食飯先.....:smile_o01:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-18 01:07 PM 發表 查看引用來源

食飯先.....:smile_o01:
我都係:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆