上一頁下一頁
發新話題

曖昧2

收藏  |  訂閱
1.5k  46.4k

引用:
原帖由 sugar 於 2009-8-1 11:58 PM 發表 查看引用來源

我有D想買有棵樹果隻牌子 (唔知你知唔知我講邊隻 )
ORINGXXX?? 唔識串 TOT ...
ORIBS之前都聽過人講OK!等我得閒去睇下自

呢到變左美容版:smile_30:
搞到我搭唔到嘴:smile_35:

引用:
原帖由 sugar 於 2009-8-1 23:58 發表 查看引用來源

我有D想買有棵樹果隻牌子 (唔知你知唔知我講邊隻 )
ORINGXXX?? 唔識串 TOT ...
ORIBS之前都聽過人講OK!等我得閒去睇下自

呢到變左美容版:smile_30:
無計!3個女人一個虛!:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-8-1 11:56 PM 發表 查看引用來源

咁開心, 哩D女仔多人鍾意呀:smile_o12:
俾人笑白痴低B就差唔多:smile_o08: 無論笑點低定高都可以笑一餐
到頭來俾人笑返轉頭

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-8-1 23:58 發表 查看引用來源

我塔你啦!

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-1 11:58 PM 發表 查看引用來源

咁誇!:smile_o14:
唔好用面油紙印呀!用紙巾好好多架!
我之前就係狂用>< 用到成個額頭都生瘡:smile_24:
依家好好多 ... (今日睇MORE, 佢話一日只可以用兩張= =)

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-8-1 23:58 發表 查看引用來源

做了人老師喎
傻啦!我同佢都係學生JA!

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-1 11:56 PM 發表 查看引用來源

oribs佢D野OIL CUT!我用過佢D野,我都幾鍾意架!
我本身想買佢..之後買左SOFINA:smile_13: :smile_30:
引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-8-1 11:55 PM 發表 查看引用來源

你......你......你係淑女:smile_o14:
:smile_34: 好明顯係啦
引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-8-1 11:54 PM 發表 查看引用來源

可能女仔先會笑
:smile_30: 都有男仔講喎
:smile_42: 一係覺得我串..一係覺得好笑..

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-8-1 11:58 PM 發表 查看引用來源

講男人野都OK架喎
呢到魚蝦蟹乜都講得

引用:
原帖由 sugar 於 2009-8-2 00:00 發表 查看引用來源

我之前就係狂用>< 用到成個額頭都生瘡:smile_24:
依家好好多 ... (今日睇MORE, 佢話一日只可以用兩張= =)
淨係用紙巾好啦!面油紙愈印愈油架!

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-1 11:58 PM 發表 查看引用來源

咁誇!:smile_o14:
唔好用面油紙印呀!用紙巾好好多架!
我唔用面油子架...
香港天氣又濕又熱...空氣又差...好難搞得好:smile_39:
引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-8-1 11:56 PM 發表 查看引用來源

咁開心, 哩D女仔多人鍾意呀:smile_o12:
:smile_42: 咁點解我咁黑人憎既?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆